Судинний хірург Чайка Михайло Олександрович відгуки
|
|
ВоваФ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Судинний хірург Чайка Михайло Олександрович відгуки
У мого батька в жахливому стані вени на ногах. Потрібна кваліфікована допомога хорошого судинного хірурга. Я багато чув хорошого говорять про Чайку Михайла Олександровича. Як ви думаєте, це правда?
|
|
| |
ЛенаС | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Правду ви чули про Чайку Михайла Олександровича. Це дійсно прекрасний судинний хірург. Дуже хороший фахівець. Робив операцію моїй мамі. Прибрав тромбофлебіт нижніх кінцівок. Добре й успішно провів операцію. З мамою моєю тепер усе добре. Рекомендую.
|
|
| |
ІлляА | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У мене з'явилося хворобливе відчуття в ногах і набряклість. Саме з цією проблемою я звернувся по допомогу до Чайки Михайла Олександровича. Дуже хороший і обізнаний лікар. Швидко позбавив мене цієї проблеми. Я вам рекомендую звернутися до цього фахівця.
|
|
| |
Маша7 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мене вилікував від варикозу капілярних судин Чайка Михайло Олександрович. Чудовий лікар. Відмінний судинний хірург. Підібрав індивідуальне і дуже гарне лікування. Велике спасибі за допомогу Чайці Михайлу Олександровичу. Сміливо звертайтеся до цього лікаря.
|
|
| |
Іван3 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Мою маму оперував найкращий судинний хірург Чайка Михайло Олександрович. Відмінно зробив операцію. Прибрав у мами тромбоз вен. Мама досить легко перенесла операцію, потім пройшла реабілітацію. Тепер мама живе нормальним і хорошим життям. Величезне спасибі Чайці Михайлу Олександровичу за допомогу.
|
|
| |
ІраД | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Мені прибрав судинні зірочки і сині сітки на ногах - Чайка Михайло Олександрович. Лікар використовує в лікуванні абсолютно нові технології. Повністю безболісна процедура і недовга. Увечері я без проблем самостійно пішла додому. Дуже сподобався лікар. Рекомендую звертатися до Чайки Михайла Олександровича.
|
|
| |
АлікГ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Мені робив операцію дуже хороший судинний хірург Чайка Михайло Олександрович. Найкращий фахівець. На відмінно провів операцію. Прибрав у мене флебопатію і хронічну венозну недостатність. Я дуже задоволений, що звернувся саме до цього лікаря. Тепер у мене все просто чудово. Я вам раджу звернутися до Чайки Михайла Олександровича.
|
|
| |
ТаняЧ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мого батька оперував Чайка Михайло Олександрович. Це найкращий і найталановитіший судинний хірург. Просто досконало зробив операцію. Лікар врятував татові ноги. Низький уклін і щира повага справжньому лікарю - Чайці Михайлу Олександровичу. Дякую за тата і за інших пацієнтів.
|
|
| |
МаксД | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Мене позбавив нічних судом - Чайка Михайло Олександрович. Чудовий фахівець. Найкращий судинний хірург. Підібрав мені індивідуальне та консервативне лікування. Результат повністю позитивний. Я вам рекомендую звертатися до Чайки Михайла Олександровича.
|
|
| |
МілаЖ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Чайка Михайло Олександрович найкращий судинний хірург. Чудова і хороша людина. Мене вилікував від сильної набряклості ніг. Прибрав біль і набряклість. Виписав дуже хороше й ефективне лікування. Позитивна динаміка була з першого дня прийому ліків. Я вам раджу звернутися до Чайки Михайла Олександровича.
|
|
| |
ЛешаФ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я давно страждаю на захворювання кровоносних судин. Дуже хочу записатися на прийом до Чайки Михайла Олександровича. Будь ласка напишіть мені де працює судинний хірург Чайка. Дякую.
|
|
| |
ВоваФ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Правду кажуть про Чайку Михайла Олександровича. Усім велике людське Спасибі за відповіді. Звичайно підемо на консультацію до Михайла Олександровича. Вас прошу написати телефон лікаря, щоб я міг записатися на прийом. Чекаю відповідей. Дякую.
|
|
| |
ТаняЧ | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Судинний хірург Чайка Михайло Олександрович працює в десятій лікарні на вулиці Малиновського 61а. Телефон лікаря 0976447223. Будь ласка, телефонуйте.
|
|
| |