Хороший флеболог Одеса
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший флеболог Одеса
Доброго дня відвідувачі сайту! Виникає інтерес, які флебологи в нашому мегаполісі найкращі? Заманливо знати вашу точку зору про таких лікарів.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Відвідувала багатьох, але немає досвідченого лікаря. У разі, що ви знаєте про такого лікаря, який вам допоміг, запропонуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Не завадило б бути в курсі, які медичні працівники наразі найдостойніші, а то я вже віднедавна в пошуку і мої оцінки не задовільні.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Можу не погодитися з попередньою пані, знаю, у нас є такі лікарі, які на 100% найпрофесійніші в такій медичній класифікації і я хочу їх радити, це - лікарі флебологи найвищої спеціалізації Залевський Дмитро Михайлович і Чайка Михайло Олександрович.
|
|
| |
Надія82 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Згодна, відвідувала лікаря Залевського. Можу сказати за нього, як за професійного лікаря в цій спеціалізації. Мій діагноз міг закінчиться на операційному столі, але за допомогою лікаря Залевського все пройшло відмінно, результатом лікуванням задоволена. Я можу його радити.
|
|
| |
Бека | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Правильно, Залевський Д. М. - це обдарований лікар! Я в ньому впевнена! Мабуть, на сьогоднішній момент, таких лікарів можна перерахувати на пальцях всього однієї руки за весь час. Найголовніші причини рекомендувати Дмитра Михайловича Залевського - це знання, постійне прагнення підвищувати майстерність, а отже, володіння актуальними навичками, а також повне й докладне інформування хворого.
|
|
| |
Славяна75 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Зверталася до Чайки Михайла Олександровича за порадою приятельки. Вдячна йому за високу майстерність і ювелірну роботу. Але найголовніше - це лікар, який любить і знає свою справу. Якщо є проблеми з варикозом, звертайтеся до нього. Усім раджу.
|
|
| |
Абігаль | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Михайло Чайка - прекрасний, компетентний лікар, призначив грамотне лікування, яке почало функціонувати, вже найближчим часом. Дуже задоволена якістю обслуговування.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Шановні панове, звернули на себе увагу ці лікарі, можете надати інформацію про цих фахівців?
|
|
| |
Кирюша748 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Ділюся з вами даними - Чайка Михайло Олександрович веде прийом у МКЛ № 10 на Малиновського 61а, контактний телефон 0976447223.
|
|
| |
Тома45 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Ловіть - Дмитро Михайлович Залевський приймає у 2-му хірургічному відділенні Медіна на Пастера 9, особистий телефон 0971039911.
|
|
| |
Дегтярьова1996 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Правду написали, що флеболог Чайка і флеболог Залевський найрозумніші професіонали в місті, знаю на власному досвіді. У даній кваліфікації крім них, більше нема до кого звернутися.
|
|
| |
Burova | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Спасибі за ваші рекомендації!
|
|
| |