Флеболог Одеса Приморський район
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Флеболог Одеса Приморський район
Усім доброго вечора! Виникає інтерес, які флебологи у нас у місті найкращі з найкращих? Заманливо знати вашу точку зору про таких фахівців.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Лікувалася в багатьох, але не змогла знайти досвідченого лікаря. У разі, якщо ви володієте інформацією про такого лікаря, який вам допоміг, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Корисно бути в курсі, які медики в реальності найкваліфікованіші, а то я вже віднедавна в пошуку і мої оцінки не втішні.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Можу висловити незгоду з вищезгаданою одеситкою, лікувалася, у нас є такі лікарі, які на 100 відсотків найкваліфікованіші в такій спеціалізації, і я хочу їх порекомендувати, це - фахівці флебологи найвищої кваліфікації Дмитро Михайлович Залевський і Чайка Михайло Олександрович.
|
|
| |
Надія82 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Так, знаю доктора Залевського. Можу сказати за нього, як найкращого фахівця у своїй сфері. Виявлений діагноз обіцяв операцію, але за сприяння Дмитра Михайловича вилікував без особливих проблем. Можу його радити.
|
|
| |
Бека | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Правильно, Залевський Д. М. - це чудовий лікар! Я маю до нього довіру! Мабуть, на сьогодні таких лікарів можна перерахувати на пальцях лише однієї руки за все життя. Найголовніші причини радити Залевського Дмитра Михайловича - це навичка, постійне прагнення підвищувати кваліфікацію, а отже, володіння актуальними знаннями, а також повне та вичерпне інформування пацієнта.
|
|
| |
Славяна75 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Зверталася до Михайла Чайки за порадою подруги. Велике людське спасибі йому за високий професіоналізм і тонку роботу. Але найголовніше - це лікар, який любить і робить свою справу. Якщо є проблеми з венами, звертайтеся до нього. Усім раджу.
|
|
| |
Абігаль | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Чайка Михайло - блискучий, обізнаний лікар, призначив чудове лікування, яке почало функціонувати, вже найближчим часом. Дуже задоволена лікуванням.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Шановні громадяни, підігріли інтерес ці лікарі, можете надати контактну інформацію про цих лікарів?
|
|
| |
Кирюша748 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Передаю вам відомості - флеболог Чайка працює в МКЛ № 10 на Малиновського 61а, телефон для запису 0976447223.
|
|
| |
Тома45 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Залишаю вам інформацію - Дмитро Михайлович Залевський приймає у 2-му хірургічному відділенні Медіна на Пастера 9, контактний телефон 0971039911.
|
|
| |
Дегтярьова1996 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Правильно написали, що флеболог Чайка і флеболог Залевський найкращі лікарі в Одесі, знаю на індивідуальному досвіді. У цій сфері, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Burova | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дуже вдячна за ваші поради!
|
|
| |