Флеболог Одеса Слобідка
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Флеболог Одеса Слобідка
Вітаю шановних форумчан! Цікавить таке питання, які флебологи у нас у місті найкращі з найкращих? Заманливо знати вашу думку про таких профі.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Я була у багатьох, але знайти не вийшло досвідченого лікаря. У разі, якщо ви володієте даними про такого лікаря, який вам допоміг позбутися хвороби, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Непогано б дізнатися з перших рук, які медики нині найграмотніші, а то я вже давненько в пошуку і мої висновки катастрофічні.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Хочу вступити в полеміку з вищезгаданою одеситкою, знаю, у нас є такі лікарі, які на 100 відсотків найпрофесійніші в цій спеціалізації, і я хочу їх порекомендувати, це - лікарі флебологи найвищої спеціалізації Залевський Дмитро Михайлович і Михайло Олександрович Чайка.
|
|
| |
Надія82 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Ви маєте рацію, була на прийомі у лікаря Залевського. Можу відзначити про нього, як за кваліфікованого фахівця в даному напрямку. Виявлений діагноз міг закінчиться операцією, але з лікуванням у лікаря Залевського вилікував без особливих проблем. Я хочу його радити.
|
|
| |
Бека | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Точно, Дмитро Михайлович Залевський - це унікальний лікар! Я йому вірю! Мабуть, на даний момент, таких лікарів можна підсумувати на пальцях всього однієї руки за все життя. Найголовніші причини рекомендувати Дмитра Михайловича - це навичка, постійний потяг підвищувати кваліфікацію, а отже, володіння сучасними навичками, а також повне й докладне інформування пацієнта.
|
|
| |
Славяна75 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Відвідувала Чайку Михайла Олександровича за порадою приятельки. Велике людське спасибі йому за високий професіоналізм і майстерну роботу. Головне - це лікар, який любить і знає толк у своїй роботі. Якщо є проблеми з варикозом, звертайтеся до нього. Усім рекомендую.
|
|
| |
Абігаль | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Михайло Олександрович Чайка - чудовий, обізнаний лікар, прописав хороше лікування, яке почало діяти, вже незабаром. Дуже задоволена якістю обслуговування.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Шановні одесити, викликали інтерес ці лікарі, можете дати інформацію про цих лікарів?
|
|
| |
Кирюша748 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Даю вам відомості - Чайка Михайло Олександрович працює в МКЛ № 10 на Малиновського 61а, контактний телефон 0976447223.
|
|
| |
Тома45 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Залишаю вам інформацію - флеболог Залевський працює у 2-му хірургічному відділенні Медіна на Пастера 9, контактний телефон 0971039911.
|
|
| |
Дегтярьова1996 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Правду написали, що лікар Чайка і лікар Залевський найкращі професіонали в місті, знаю на власному досвіді. У цій спеціалізації, крім них, більше нема до кого піти.
|
|
| |
Burova | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дякую за ваші рекомендації!
|
|
| |