Флебологи на Болгарській Одеса
|
|
Болеслава | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Флебологи на Болгарській Одеса
Форумчани, підкажіть, будь ласка, хтось може порадити хорошого флеболога? Моїй мамі потрібно видаляти варикоз або лікувати.
|
|
| |
Домна | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Підказую - йдіть до Чайки Михайла Олександровича. Операцію мені зробив відмінно, безболісно, з'явилася легкість у ногах.
|
|
| |
Ліліана | Повідомлення # 3 |
Сержант
| А я можу порекомендувати Залевського Дмитра - висококваліфікований фахівець. мені дуже допоміг.
|
|
| |
Єфросинія | Повідомлення # 4 |
Майор
| Загалом, враження тільки позитивні. Відмінний лікар, раджу, звертайтеся. Не пошкодуєте. Варикоз така хвороба, що затягувати не варто, на власному досвіді знаю. Такі операції, як робить Михайло Олександрович, дуже хороші тим, що вони практично безболісні, і короткий період реабілітації.
|
|
| |
BeckyJ | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Звернулася з варикозом ніг, болі, судоми. Як і всі боялася. Ось уже як 4-й тиждень після ЕВЛО і склеротерапії. Результат просто супер. Я навіть не очікувала. Усім раджу Залевського Д.М.
|
|
| |
Alexxandra | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Мені сподобалося ставлення Михайла Олександровича до мене. УЗД, консультація, підготовка до операції, після неї. Вийшло все красиво, майже без шрамів! Хороший лікар!
|
|
| |
sunset24 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Дуже хороший лікар! Зверталася до нього до інших фахівців, прописували купу таблеток, а ноги як боліли, так і болять. Нічого не допомагало. Знайома порадила Дмитра Михайловича. Він зробив мені УЗД ніг і виписав інші препарати. Після лікування мені одразу стало легше, болі та набряки зникли.
|
|
| |
Дегтярьова | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Працюю кухарем, а в нас варикоз - хвороба професійна. Звернувся до Міхала Олександровича за рекомендацією близької людини. Прекрасний прийом як на першому обстеженні, так і під час операції. Чайка М.О. - справжній професіонал своєї справи. Усе зроблено по вищому розряду. Про болі в ногах забув.
|
|
| |
Діонісія | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Багато років мучився з болями в ногах, і потрапивши на візит до лікаря Залевського, він швидко визначив причину, провели лазерну операцію, і я забув про болі.
|
|
| |
Леонтія78 | Повідомлення # 10 |
Майор
| Мене мучила нога, варикоз. Судоми, болі, безсонні ночі, набряк. Врятувала операція, яку робив Михайло Олександрович Чайка. Лікар "Золоті руки". Дуже ввічлива і уважна людина.
|
|
| |
Myasnikovvva | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Дуже зацікавили ці лікарі, залиште інформацію про них.
|
|
| |
Леонтія78 | Повідомлення # 12 |
Майор
| Ділюся з вами інформацією - Чайка Михайло Олександрович веде прийом у лікарні №10, телефон 0976447223.
|
|
| |
Діонісія | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Відправляю вам інформацію - Залевський Дмитро Михайлович приймає в Медині Пастера 9, телефони для запису 0971039911.
|
|
| |