Флеболог Одеса 5 поліклініка
|
|
Євпраксія | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Флеболог Одеса 5 поліклініка
Добрий вечір форумчани! Підкажіть досвідченого флеболога. У мами трофічні виразки, навіть не знаю до кого з такою проблемою звернутися, шукаю саме грамотного фахівця.
|
|
| |
Igor2001 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я вам раджу Залевського Д.М., виходячи з особистого досвіду. Хочу відзначити дуже високий професіоналізм Дмитра Михайловича. Операція пройшла чудово, зовсім без болю.
|
|
| |
Stella73 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Завжди дуже комплексувала через венозну сіточку на ногах. З віком ця проблема посилилася. Звернулася до Дмитра Михайловича Залевського. Було поставлено діагноз "ретикулярний варикоз" і проведено комплексне лікування - склеротерапія, а потім лазерне видалення вен. Доступні ціни, прекрасний результат! Дмитро Михайлович - професіонал, майстер своєї справи і просто душевна людина.
|
|
| |
Афанасія1956 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Можу рекомендувати Чайку Михайла. Мені пощастило потрапити в його професійні руки рівно місяць тому. Було страшно, але завдяки невимушеному спілкуванню Михайла Олександровича дискомфорт на операції був мінімальним. Дотримувалася рекомендацій лікаря і все відмінно!
|
|
| |
Fairytail5 | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Дуже радий, що потрапив саме до Михайла Олександровича. Усе пояснили, на всі запитання відповіли, прооперували швидко і, найголовніше, якісно та безболісно. Результатом задоволений. Усім рекомендую.
|
|
| |
Zubkov | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Можу з цілковитою впевненістю заявити, що лікар Залевський один із найкращих лікарів нашого міста. Професіонал своєї справи! Уважний, ввічливий, завжди все розповідає і пояснює, відмінно виконує свою роботу! Операція пройшла 30. 06. 2022 р. на відмінно. Я вдячна долі, що послала цього лікаря на моєму життєвому шляху.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Робила у флеболога Чайки операцію три місяці тому, почуваюся чудово. Жодних ускладнень і наслідків. Операція пройшла дуже швидко і зовсім не боляче (більше боялася)! Михайло Олександрович - чудовий фахівець! Побільше б таких лікарів! Допоміг забути про жахливі болі в ногах.
|
|
| |
Kazakova | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дмитро Михайлович справді справжній, розумний лікар, що виділяє позитивну енергетику, з сильними і водночас ніжними руками професіонала!
|
|
| |
Lyona56 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Проходжу лікування у Михайла Олександровича. Уже зараз результатом задоволена, сподіваюся позбутися повністю проблеми після закінчення лікування. Лікар уважний і компетентний.
|
|
| |
Гуляша | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Хочу проконсультуватися з лікарем Залевським, можете залишити контактну інформацію.
|
|
| |
Zubkov | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Надаю вам інформацію - Залевський Дмитро Михайлович лікує у відділенні медінституту на Пастера 9, особистий телефон 0971039911.
|
|
| |
Ветта | Повідомлення # 12 |
Майор
| Якщо вам не важко, дайте ще контакти Чайки М.А.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 13 |
Полковник
| Ділюся з вами даними - флеболог Чайка працює в лікарні №10, контактний телефон 0976447223.
|
|
| |