Флеболог Одеса ЦПМСД 5
|
|
Матрона | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Флеболог Одеса ЦПМСД 5
Усім, хто зайшов у тему, здрастуйте! Прошу поради - до якого флеболога в Одесі мені податися. Після першої вагітності вена з'явилася, а після другої взагалі майже через усю ногу і шишками. Болить.
|
|
| |
Неллі75 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я хочу порадити Чайку Михайла. Лікар дуже уважний і коректний у спілкуванні, все докладно пояснює і розповідає. За необхідності можна зв'язатися з ним телефоном, що теж важливо. Сама процедура займає кілька хвилин, практично безболісна. Все відмінно зробив, за що йому велике спасибі!
|
|
| |
Флора | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Мені хочеться порекомендувати Залевського Дмитра Михайловича. Завдяки йому я позбулася візуальних проявів варикозної хвороби на ногах. Побільше б таких лікарів.
|
|
| |
Грін | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Михайло Олександрович - чудовий лікар. Дивлячись на те, як він працює з пацієнтами, видно, що людина на своєму місці! Більше б таких фахівців! Не шкодую, що потрапила саме до нього.
|
|
| |
Оліса | Повідомлення # 5 |
Сержант
| У мене варикоз на одній нозі багато років. Звернулася до Дмитра Михайловича, бо загострився біль у лівій нозі, дуже уважно лікар провів огляд, призначив лазерне видалення розширеної вени, операція пройшла успішно, дуже уважний, докладно все пояснює, у повторні прийоми знадобилася склерозувальна терапія, лікар усе виконав, цікавиться про самопочуття. Однозначно рекомендую цього фахівця.
|
|
| |
Серафимка | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Була двічі на прийомі у лікаря Чайки М.А. Швидко і грамотно поставив діагноз і призначив лікування. Витратила мінімум часу і максимум рекомендацій. Побільше нам таких лікарів!
|
|
| |
Георгіна | Повідомлення # 7 |
Майор
| Хочу залишити чудовий відгук про фахівця Залевського Д.М. Дуже грамотний лікар, доступно, зрозуміло пояснює і має знання в суміжних галузях. Уважний і акуратний в огляді. Такого лікаря я давно не зустрічала.
|
|
| |
Бетті | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Ніяких нав'язування послуг. І це дуже сподобалося. Лікар компетентний. Знає свою справу. Рекомендую на 100%.
|
|
| |
Роза456 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| У моєму випадку була тільки косметологія, вени не становили загрози. Після прийому чітко зрозуміла, що такому лікарю, як Залевський Д.М. я точно можу довірити свої ноги!
|
|
| |
анжеліна | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Здрастуйте, скажіть як можна записатися і проконсультуватися з цими фахівцями.
|
|
| |
Георгіна | Повідомлення # 11 |
Майор
| Передаю вам контактну інформацію - флеболог Залевський працює в Медині Пастера 9, контактний телефон 0971039911.
|
|
| |
Бетті | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Даю вам дані - флеболог Чайка лікує в лікарні №10, контактний телефон 0976447223.
|
|
| |
Матрона | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Висловлюю свою подяку всім, хто відгукнувся і дав конкретну інформацію.
|
|
| |