Флебологи на Троїцькій Одеса
|
|
Аризона | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Флебологи на Троїцькій Одеса
У мене після четвертих пологів жахлива важкість у ногах. Підкажіть до якого флеболога мені краще звернутися.
|
|
| |
Малта | Повідомлення # 2 |
Сержант
| На чоловіка чекала операція з видалення вен. Дуже переживали, довго шукали лікаря, і знайшли найкращого - Чайку Михайла Олександровича! Операцію він провів професійно і швидко. За місяць чоловік повністю відновився без будь-яких ускладнень.
|
|
| |
Tolyaaa | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Прекрасний фахівець, чудовий хірург, порядна і чуйна людина. На прийомі створює обстановку коректності та доброзичливості. Відповідає на всі запитання. Я довго не наважувалася на операцію, оскільки боялася епідуральної анестезії. Михайло Олександрович розповів про особливості та перебіг операції, розвіяв усі мої тривоги і сумніви. Операція пройшла успішно. Другу ногу піду оперувати тільки до нього.
|
|
| |
Marchh | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Здрастуйте! Не можу не написати свій вдячний відгук про лікаря Залевського Д.М. Робила у нього лазерну операцію з видалення вени на одній нозі. Все було професійно. Відчувалася уважність до пацієнта, турбота і доброта. І це при тій напрузі, з якою йде операція. Дмитро Михайлович - людина своєї справи і свого слова, яка думає і працює на результат. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Kiskis | Повідомлення # 5 |
Майор
| Дмитро Михайлович мені зробив операцію з видалення вени на нозі. Почуваюся чудово.
|
|
| |
Xsantox | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Прекрасний лікар. Робила у доктора Чайки лазерну операцію з видалення вен на ногах. Зробили відразу дві ноги за годину. Під час операції спілкується, заспокоює. Дуже чуйна і добра людина. Зробив усе просто чудово! Звертайтеся до нього.
|
|
| |
Дженні | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Залевський Д.М. - чудовий лікар, який знає, любить свою роботу. Побільше б таких прекрасних лікарів. Дуже задоволена операцією. Рекомендую всім!
|
|
| |
Znat25 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Дуже хороший лікар. Справжній професіонал. Оперував мені вени на обох ногах. Дав рекомендації на подальше профілактичне лікування. За красивими і здоровими ніжками рекомендую до Михайла Олександровича Чайки, швидко все. Чітко і зрозуміло. Золоті руки, і всі методи в ногу з часом.
|
|
| |
Rose9 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Мені рекомендувала подруга, дуже боялася, зважилася і не пошкодувала, все пройшло безболісно. Дмитро Михайлович дуже акуратно все робив, не було ніякої реабілітації, після операції встала і пішла. Усім рекомендую!
|
|
| |
Zinulya | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Хочу проконсультуватися з флебологом Чайкою, дайте, будь ласка, його контакти.
|
|
| |
Xsantox | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Ділюся з вами - Чайка Михайло Олександрович приймає в лікарні №10, контактний телефон 0976447223.
|
|
| |
Моніка | Повідомлення # 12 |
Сержант
| А мені залиште контакти Залевського Д.М. Заздалегідь дякую.
|
|
| |
Marchh | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Даю вам контактну інформацію - Залевський Дмитро веде прийом у медінституті на Пастера 9, особистий телефон 0971039911.
|
|
| |