Флеболог Одеса 14 поліклініка
|
|
Юllia | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Флеболог Одеса 14 поліклініка
Проблеми з венами, вже давно, зараз ноги стали опухати й дико нити. біль нестерпний. Підкажіть хорошого флеболога, дуже потрібно. Заздалегідь дякую.
|
|
| |
Зоня | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| У мене був дуже важкий випадок із варикозом на лівій нозі. Мені допоміг флеболог Залевський Дмитро Михайлович. Він впорався з ним на всі 100! Це фахівець, який знає свою справу і повністю відповідає за свої дії!
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Ось уже місяць минув, як я зробила операцію з видалення вени у Чайки Михайла Олександровича, все пройшло чудово, навіть не зрозуміла, що була це операція. Післяопераційний період також був без проблем! На даному етапі нога не турбує. Рекомендую цього лікаря як професіонала і просто приємну людину!
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Грамотний лікар, фахівець вищого профілю! Я до Дмитра Михайловича приїжджаю з Подільська і лікуюся тільки у нього! І повірте, його знають і записуються на прийом з усієї Одеської області.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 5 |
Генерал-майор
| Лікар, дійсно, від бога! Розуміє, як людина свого пацієнта. Учора пройшла операція з видалення вен, усе добре, уже вдома!
|
|
| |
ВоваСтоянов | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Грамотний, уважний, прекрасний фахівець. Виконав склеротерапію практично безболісно. Усім рекомендую Залевського Д.М., чудовий лікар.
|
|
| |
ЧургуліяСаша | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Проходив операцію у Чайки М.А., залишився задоволений і професіоналізмом лікаря, і організацією. Були дані чіткі рекомендації, як до, так і після операції. Операція проведена швидко, точно і з мінімальним дискомфортом.
|
|
| |
ВарвараСавинська | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дмитро Михайлович Залевський - кваліфікований лікар, працює на результат. Дуже рекомендую!
|
|
| |
СтеблянкоДаня | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Оперувалася двічі в Чайки Михайла. Перша операція була рік тому, результат сподобався, всі вени пішли. Друга операція була місяць тому, але цього разу вирішили спробувати новий спосіб "Лазерна операція", враження чудові, вже одразу після операції я не відчувала труднощів у пересуванні, жодних больових відчуттів.
|
|
| |
МарахтанЄвгенія | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть, як можна потрапити до Чайки М.О. Буду дуже вдячна.
|
|
| |
ЧургуліяСаша | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Ділюся з вами інформацією - флеболог Чайка лікує в лікарні №10, контактний телефон 0976447223.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 12 |
Генерал-майор
| Можете мені дати контактні дані Залевського Дмитра.
|
|
| |
ВарвараСавинська | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Скидаю вам дані - Залевський Дмитро приймає в медінституті на Пастера 9, особистий телефон 0971039911.
|
|
| |