Флеболог Одеса Академіка Воробйова
|
|
СофіяС | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Флеболог Одеса Академіка Воробйова
Добрий вечір! Порадьте, будь ласка, грамотного флеболога, до кого можна звернутися з проблемою варикозу. Може хтось звертався до таких лікарів і знає їх на особистому досвіді, дайте пораду.
|
|
| |
Муля | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Зверніться до Чайки Михайла Олександровича, хороший флеболог, багатьом допоміг вилікувати варикоз.
|
|
| |
JojiM | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Мама проходила лікування у флеболога Чайки - лікар чудовий, все розповів, як буде проходити операція, післяопераційний період. Усе на вищому рівні, лікар від Бога.
|
|
| |
Славяна75 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Хочу порадити дуже талановитого лікаря-флеболога Залевського Дмитра Михайловича і рекомендувати всім його, як справжнього професіонала своєї справи, що зараз велика рідкість!
|
|
| |
Віталіна | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Максимальний професіоналізм і дуже приємне ставлення до пацієнта. Оперативно визначив проблеми та їх вирішення. Не шкодую, що звернувся до Залевського Д.М., за рекомендацією.
|
|
| |
Arabella | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Чудовий лікар. Знає свою справу. Дуже боялася операції. Прооперував чудово. Усім раджу Михайла Олександровича. Багато знайомих моїх теж до нього пішли. Усі відгукуються з великою повагою. Знаючий, професійний фахівець. Побільше б нам таких лікарів!
|
|
| |
Єва25 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Уважний, позитивний професіонал з великої літери. Заспокоїв, ввічливе поводження, професійна робота. Дуже задоволена прийомом, операцією. Усім буду радити звертатися до Залевського Д.М. Добре, що є такі лікарі.
|
|
| |
Северина | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Вдячна лікарю Чайці за проведену операцію, варикоз нижніх кінцівок ніг, швидко, без болю, дуже професійно. Залишилася задоволена результатом, роздуті вени пішли практично відразу. Лікар просто великий фахівець своєї справи, всім рекомендую Михайла Олександровича як чудового флеболога.
|
|
| |
Alba | Повідомлення # 9 |
Майор
| Дуже вдячний Дмитру Михайловичу за проведену операцію, ніякого болю, швидко, відновлення безболісне і легке. Отже, все чудово, звертайтеся.
|
|
| |
klim7 | Повідомлення # 10 |
Майор
| Можете мені дати даний лікаря Чайті, хочу потрапити на прийом?
|
|
| |
Северина | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Даю вам відомості - Чайка Михайло лікує в лікарні №10, контактний телефон 0976447223.
|
|
| |
Пітт | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я хочу записатися до Залевського Дмитра, як це можна зробити?
|
|
| |
Єва25 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Передаю вам контактну інформацію - Залевський Дмитро приймає у 2-му відділенні Медінституту на Пастера 9, контактний телефон 0971039911.
|
|
| |