Михайло Олександрович Чайка Одеса відгуки
|
|
Zhorzhina | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Михайло Олександрович Чайка Одеса відгуки
Почали турбувати вени на ногах - біль, тяжкість. Розпитала у своїх знайомих, рекомендують звернутися до Чайки М.А., що ви можете розповісти мені про цього флеболога.
|
|
| |
Margarita27 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Михайло Олександрович провів мені операцію з видалення вен. Це лікар від Бога, таких фахівців дуже мало. Він не просто кваліфікований лікар, а ще хороший психолог. Все пояснює, заспокоює, підтримує і вселяє надію, що буде все добре. Усім рекомендую цього лікаря, не пошкодуєте!
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Це лікар із великої літери. За 20 хвилин позбавив мене болю, який я терпіла кілька років. Уважний, доброзичливий, чудовий фахівець.
|
|
| |
Зоня | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Чудовий лікар! Операцію провів відмінно, без проблем. Результат приголомшливий.
|
|
| |
Gaa14 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Михайло Олександрович - розумний, чудовий, грамотний лікар. Проходжу в нього лікування. Завдяки його професіоналізму, кваліфікації, підбору ліків, у мене величезні поліпшення!
|
|
| |
Гущина | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Чудовий лікар. Роботу свою знає, грамотний! Потрапивши до нього, побоюватися нічого. На дурниці не відволікається, все по справі. Шкода, що такі фахівці рідко де зустрічаються.
|
|
| |
Айнур | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дуже грамотний і кваліфікований фахівець! Була проведена лазерна операція з видалення варикозного розширення вен методом ЕВЛК. Операція пройшла чудово, безболісно, із застосуванням місцевої анестезії, без розрізів, тільки один маленький прокол, без довгого реабілітаційного періоду. Рекомендую!
|
|
| |
Elizabeth | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Хороший лікар, зараз мало таких зустрінеш. Вислухав, пояснив, призначив лікування. Немає зарозумілості, спілкується на рівних. Якщо вам потрібен флеболог - раджу.
|
|
| |
Zafa | Повідомлення # 9 |
Майор
| Відмінний фахівець! Після обстеження було поставлено діагноз "варикозне розширення вен". Часто відкриваються виразки. Довго думала і все ж таки зважилася розібратися з проблемою і залишилася задоволена! Після операції скарг не було. Відмінний результат.
|
|
| |
Яніна | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дуже вдячна лікарю Чайці Михайлу Олександровичу за проведену операцію і подальше лікування. З його легкої руки і уважним ставленням відновлення пройшло швидко і легко.
|
|
| |
Selma | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Оперувалася у Михайла Олександровича із захворюванням вен ніг, операція проведена відмінно, болі минули, швів практично непомітно. Відмінний лікар, рекомендую всім!
|
|
| |
АннаБерезина | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Дівчатка! Підкажіть як записатися до Михайла Олександровича і де він приймає?
|
|
| |
Гущина | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Флеболог Чайка Михайло Олександрович приймає в 10-й лікарні на Малиновського 61а, телефон 0976447223.
Звертайтеся, впевнена Михайло Олександрович вам допоможе.
|
|
| |