Флеболог Одеса ціни
|
|
Iren4 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Флеболог Одеса ціни
Дівчатка, добрий день, підкажіть, у кого проблема була або є, після пологів зовсім вени на ногах повилазили, що ви робили і до кого ви зверталися.
|
|
| |
Етель | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Усім, у кого проблеми з венами раджу звернутися до флеболога Залевського Д.М. Професіонал своєї справи. Все розповість, все пояснить про вашу проблему, що не менш важливо. А головне правильно поставить діагноз і призначить лікування. Вважаю це важливими якостями, якими повинен володіти лікар.
|
|
| |
Zafa | Повідомлення # 3 |
Майор
| Дмитро Михайлович один із небагатьох лікарів, який лікує, а не надає послуги. Все толково пояснює і пропонує варіанти лікування, побільше б таких лікарів.
|
|
| |
nina75 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Дуже боялася видалення розширених вен на нозі, але завдяки Дмитру Михайловичу все пройшло вдало. Операцію провів чітко, швидко, професійно. Можу його сміливо рекомендувати.
|
|
| |
Mariana1989 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Флеболог Дмитро Михайлович Залевський виявився дуже уважним, професійним лікарем. Консультація, а потім операція і післяопераційне обстеження - на найвищому рівні. Дуже сподобалася доброзичливість і уважне ставлення до пацієнта. Усім рекомендую цього лікаря,
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 6 |
Полковник
| Зверталася до флеболога Залевського у зв'язку з варикозною хворобою. Він дуже швидко і на високому професійному рівні виконав необхідне обстеження і склеротерапію вен буквально з ювелірною точністю! Ніякого болю, і не знадобилося ніякої реабілітації, крім компресійного трикотажу. Дуже уважний і чуйний лікар.
|
|
| |
Elizabeth | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Завдяки щасливому випадку потрапила на прийом до лікаря Залевського Дмитра і після бесіди з ним виявилося, що варикозні вени на ногах, які я відкладала на довгу шухляду через острах операції, можна вилікувати лише методом склеротерапії. Була дуже здивована простотою цієї процедури і прийнятністю за ціною. Результатом залишилася дуже задоволена.
|
|
| |
Yolka33 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Робила склеротерапію у лікаря-флеболога Залевського Д.М. Мене давно вже турбували вени на ногах, я через них комплексувала. Нарешті зважилася, ця процедура майже безболісна. Сподобалося, як працює лікар, ін'єкції було зроблено акуратно. Після залишилися червоні сліди і невеликі припухлості, які пройшли повністю через 2 дні. Ефект побачила відразу! Більшість вен зникли, але лікар попередив, що процедуру потрібно ще раз повторити. Рекомендую, грамотний фахівець.
|
|
| |
Olesya8 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Були проблеми з ногами - варикоз, і, як наслідок, жахливий зовнішній вигляд і постійні болі в ногах. Коли зверталася до лікаря Залевського, не розраховувала, що з моїми ногами можна щось вирішити, але була приємно здивована, що з одного сеансу склеротерапії ноги набули естетичного вигляду! Після відвідин Дмитра Михайловича я забула про болі в ногах. Дійсно, професіонал своєї справи! Шалено рада, що потрапила саме до нього!
|
|
| |
Гущина | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Звернулася до Дмитра Михайловича з множинними судинними зірочками. Була потрібна склеротерапія. За одну процедуру практично все пропало, судини зникли, я дійсно не очікувала такого результату просто на очах.
|
|
| |
Рікарда | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Дівчата, розкажіть, де приймає флеболог Залевський і як до нього потрапити на прийом?
|
|
| |
Yolka33 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Дмитро Михайлович приймає на Пастера 9 у другому хірургічному відділенні Медіна, зв'язатися можете за телефоном - 0971039911.
|
|
| |
Беспалова | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Флеболог Залевський Д.М. за один сеанс впорався з моєю проблемою, домігшись гарного результату. Дуже уважний, не квапливий, усе пояснює. Рекомендую.
|
|
| |