Послуги флеболога Одеса
|
|
Алла758 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Послуги флеболога Одеса
Підкажіть хорошого лікаря-флеболога, який лікує варикозне розширення вен. Після пологів гостро постала така проблема.
|
|
| |
Клавдія1993 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Можу сказати вам, що на особистому досвіді випробувала високий професіоналізм і добре ставлення до пацієнтів лікаря-флеболога Залевського Дмитра Михайловича. Звернулася до нього з проблемою варикозної хвороби. Після проведеного УЗД, зробили склеротерапію, яка пройшла успішно і не залишилося жодних слідів, а слід від введення голки просто затягнувся. Полегшення настало буквально відразу і тепер я абсолютно здорова.
|
|
| |
Флора | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Мені теж пощастило побувати у Залевського Д.М. Чудовий лікар, професіонал своєї справи: провів огляд, проконсультував, зробив УЗД. Вирішив раз і назавжди мою проблему.
|
|
| |
Myasnikovvva | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Зверталася з наявністю варикозних вен. Після огляду було прийнято рішення про операцію - видалення вени. Операція зайняла не більше години. Післяопераційних швів не видно. Усе чудово.
|
|
| |
Алексія | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Операція у мене пройшла успішно, Дмитро Михайлович - лікар дуже уважний, відмінно знає свою роботу. З цим лікарем вам буде спокійно і зовсім не страшно. Раджу, однозначно.
|
|
| |
Октавія | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Довго наважувалася позбутися проблеми варикозу нижніх кінцівок. Звернулася до лікаря Залевського за рекомендацією. На прийомі лікар все докладно роз'яснив і розвіяв усі сумніви, що ніжки треба вилікувати. Підсумком звернення стали красиві та здорові ноги!
|
|
| |
Ребекка | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Звернулася до лікаря Залевського з такою проблемою, як розширена вена на нозі в ділянці гомілки. По-перше, лікар дуже делікатна й тактовна людина. Дмитро Михайлович уважно провів обстеження, з'ясував причину, запропонував найефективніший у моєму випадку метод лікування. Днями він успішно виконав мені комбіновану операцію, за що я вкотре висловлюю лікарю свою подяку. Талановитий, захоплений своєю справою, уважний, тактовний лікар.
|
|
| |
Marchh | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Дмитро Залевський - чудовий лікар! Одного разу порадили його мені, тепер я раджу вам: якщо вам потрібен уважний лікар-флеболог, який вирішить вашу проблему "від і до" - вам однозначно на прийом до цього фахівця!
|
|
| |
Zinulya | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Була проблема з варикозним розширенням вен на лівій нозі: консультація, УЗД, план лікування - все зайняло рівно стільки часу, скільки необхідно для досягнення максимально якісного результату. Дуже сподобалася повна залученість лікаря в проблему. У підсумку зробили склеротерапію вен лівої ноги, дотримувалася всіх рекомендацій - через рік проблема не повернулася.
|
|
| |
Філіпа | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Дуже хороший лікар! Дізналася про Дмитра Михайловича від знайомої, яка в нього оперувала вени. Тепер без сумнівів буду радити його своїм друзям зі схожими проблемами.
|
|
| |
МадленаМ | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Залиште мені контакти Дмитра Залевського.
|
|
| |
Флора | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Дмитро Михайлович приймає у 2-му хірургічному відділенні Медіна на Пастера 9, телефон 0971039911.
|
|
| |
Апрелія | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Чудовий судинний хірург, майстер своєї справи, чуйна і чуйна людина. Його спокійне, доступне розумінню непідготовленої людини, пояснення методів лікування вселяє впевненість у правильності вибору.
|
|
| |