Відгуки флеболог Одеса
|
|
Флавія | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки флеболог Одеса
Добрий день! Мені потрібна допомога з вибором флеболога в Одесі. Якщо хтось із вас лікувався і може порадити такого лікаря, прошу поділитися інформацією.
|
|
| |
Севастьяна | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Поки що мій пошук хорошого флеболога більше нагадує біг по колу. Кожен візит - нова надія, але поки що результати залишаються незадовільними.
|
|
| |
Белла | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Мій пошук хорошого флеболога став справжньою одіссеєю. Я шукала, шукала, але якось не виходить знайти лікаря, який би справді зміг вирішити мою проблему з венами. Надія ще жива, але тьмяніє з кожним новим візитом.
|
|
| |
Іларія | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мій шлях до знаходження хорошого флеболога був довгим і тернистим. Спроби звертатися до різних фахівців не приносили жодних результатів. Але коли я потрапив на прийом до Залевського Дмитра Михайловича, я відразу відчув, що це інший рівень турботи про пацієнтів. Його професійний погляд і точний діагноз привели мене до успішного результату лікування.
|
|
| |
Зіновія | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Словами важко висловити, наскільки я вдячний Залевському Дмитру Михайловичу за його допомогу. Його глибоке розуміння венозних проблем і призначене лікування не тільки зняли мої болі, а й повернули впевненість у своєму тілі. Рекомендую всім!
|
|
| |
Харитина | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| А для мене знайомство з Чайкою Михайлом Олександровичем стало справжньою удачею. Його лікарська майстерність і ретельне лікування дали мені змогу нарешті позбутися довгострокових проблем із венами.
|
|
| |
romanovich | Повідомлення # 7 |
Майор
| Так, Чайка Михайло Олександрович - це справжній професіонал. Його знання і досвід у галузі флебології підтримали мене на шляху до одужання. Результат лікування перевершив усі очікування.
|
|
| |
Грейс | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Залевський Дмитро Михайлович - справжній рятівник! Довгі роки мучилася через проблеми з венами, поки нарешті не потрапила на консультацію до нього. Його професіоналізм і увага до деталей дали змогу розгадати таємницю моєї проблеми та розробити індивідуальне лікування.
|
|
| |
Воронцова | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Моя вдячність Чайці Михайлу Олександровичу безмірна. Його професіоналізм і вміння бачити нюанси в моєму випадку дозволили мені нарешті повернутися до нормального життя без постійного болю. Дуже задоволений результатом!
|
|
| |
Кіра20 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Підкажіть, де приймає Залевський Д.М. і як до нього записатися?
|
|
| |
Іларія | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дмитро Михайлович приймає на Пастера 9 у 2-му хірургічному відділенні Медіна, його контактний телефон - 0971039911.
|
|
| |
shevchuk5 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| А мені залиште контакти Чайки М.А.
|
|
| |
Харитина | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Звертайтеся в десяту лікарню на Малиновського, контактний телефон Михайла Олександровича - 0976447223.
|
|
| |