Колосов Олександр МКЛ №10 Одеса відгуки Одеса відгуки
|
|
Германн | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Колосов Олександр МКЛ №10 Одеса відгуки Одеса відгуки Хто стикався з урологом Колосовим Олександром. Які результати вашого лікування?
|
|
| |
Фома | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Германн, ідіть і не замислюйтеся, фахівець, що треба! Перебуваючи на лікуванні під його наглядом, я пройшов цілий комплекс найсучасніших процедур. На УЗД повторному було видно позитивний результат, але головне, що ефект відчуваю я сам.
|
|
| |
Дикон | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Германе, можу сказати одне, що до Олександра Миколайовича я лікувався в урологів в інших клініках, як муніципальних, так і приватних, які начебто мають доволі високий рейтинг, але вони не виправдали моїх сподівань і не змогли усунути болі, яких я зазнавав при моєму хронічному захворюванні. Результатом звернення до Олександра Миколайовича я задоволений, він єдиний, хто зміг мені допомогти.
|
|
| |
Воронов | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Завдяки Колосову О.М., я позбувся уретриту та інших неприємних інфекцій. Прийшов спочатку до лікаря я з цілим "набором" різних проблем та інфекцій, а за підсумком пішов повністю здоровим і щасливим.
|
|
| |
ІтанНовгородцев | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я звертався до Олександра Миколайовича з аденомою передміхурової залози. Дуже якісно, дуже швидко і без зайвого болю, пройшло моє лікування. Задоволений результатом на всі 100%.
|
|
| |
Картер | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| До Олександра Миколайовича мене привів простатит. Коли я зрозумів, що зі мною явно щось не так, почав шукати хорошого лікаря, знайомий порадив лікаря Колосова, у якого сам лікувався і був задоволений результатом. Олександр Миколайович вилікував мені простатит, чому я шалено радий!
|
|
| |
Кирюха | Повідомлення # 7 |
Сержант
| У лікаря Колосова я проходив лікування чоловічого безпліддя. Завдяки йому ми з дружиною зараз чекаємо малюка, хоча вже майже втратили надію на це. Дуже рекомендую: хороший фахівець, а головне обізнаний!
|
|
| |
Карлл | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Звернувся до Олександра Миколайовича з неприємними відчуттями у себе в геніталіях і неможливістю жити нормальним статевим життям. Поставили діагноз фімоз. Доктор Колосов допоміг мені впоратися з моєю проблемою і повернув мене до нормального життя. Якщо у вас є проблеми, раджу звертатися до Олександра Миколайовича, він точно підбере вам ефективні методи лікування.
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Форумчани, скиньте номерок лікаря. Заздалегідь дякую.
|
|
| |
Дикон | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Тримайте - 0967424737.
|
|
| |
Виноградов | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Лікар Колосов О.М. - справжній професіонал своєї справи. Дуже дохідливо подає інформацію, ефект від лікування відчув уже в перший тиждень призначеного ним лікування. Залишився задоволений і вам раджу!
|
|
| |