Колосов Олександр Миколайович МКЛ №10 відгуки
|
|
Jaromir | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Колосов Олександр Миколайович МКЛ №10 відгуки
Цікавить ваша думка про уролога Колосова О.М. Рекомендуєте до нього звертатися? Ваше лікування було ефективним? Що можете сказати про самого лікаря?
|
|
| |
Savva | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У мене чудова думка про цього лікаря. Звертався з аденомою. Якщо чесно, сам вибором не займався, дружина за чиєюсь рекомендацією записала мене до нього. Був налаштований на операцію, оскільки уролог у поліклініці сказав, що без неї обійтися. За рекомендацією Олександра Миколайовича не став поспішати, пройшов курсове лікування і повернувся до повноцінного життя. Лікування дуже навіть ефективне, а головне допомогло без операції.
|
|
| |
Darwin | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Що тільки не робив я з цим простатитом, по лікарях бігав, навіть до "бабки" ходив. Нічого не допомагало. Товариш по нещастю порадив Колосова О.М. Потрапити до нього важкувато було. Усе розписано на місяць, але все-таки вдалося. Олександр Миколайович розписав мені лікування на 2 місяці. Ну, думаю, знову казки почалися... Однак через 2 тижні я вже відчував помітні результати. Минув тиждень із закінчення лікування, зараз живу повноцінним життям. Якщо Вас турбують часті походи в туалет, можете сміливо звертайтеся до Олександра Миколайовича.
|
|
| |
CryX7 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я після лікування залишився вдячний Олександру Миколайовичу і вам раджу! Були проблеми з ерекцією і простатою, лікар все дуже уважно вислухав, аж до різних дрібниць, грамотно призначив лікування з моєї проблеми. Результат не змусив себе довго чекати, за 2 дні з'явилися помітні поліпшення, а за тиждень і зовсім все стало на свої місця!
|
|
| |
Бєліков | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Олександр Миколайович вилікував мені аденому простати без операції. Обійшлися ліками, хоча я вже думав лягати під ніж. Пройшов курс фізіопроцедур і лікування препаратами. Результат чудовий.
|
|
| |
Спиридон | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Хлопці, почалися проблеми, поділіться телефоном Олександра Миколайовича?
|
|
| |
Darwin | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| З радістю, 0961258886
|
|
| |
Святослав1998 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Простатит я заробив на риболовлі. Цієї зими він дав про себе знати на повну силу. Зараз закінчую курс лікування у Колосова. Ефективна комплексна терапія, дуже допомогла. Може, комусь мій відгук допоможе визначитися з лікарем.
|
|
| |
АнтонБолдирєв | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я дуже боявся операцій, тому дуже радий, що Олександр Миколайович допоміг вилікувати аденому простати не хірургічним способом, а безопераційним. Рекомендую доктора Колосова з його грамотним підходом до лікування.
|
|
| |
Basil1402 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У якій клініці зараз приймає доктор Колосов?
|
|
| |
Бєліков | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Олександр Миколайович приймає в МКЛ №10 на Малиновського 61.
|
|
| |
Вікентій | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дуже вдячний лікарю-урологу Колосову Олександру Миколайовичу за ефективне лікування і вирішення всіх моїх проблем зі здоров'ям. Запевняю вас, це найкращий лікар цього профілю і рекомендую!
|
|
| |