Хірурги урологи Одеса відгуки
|
|
Odesseya12 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хірурги урологи Одеса відгуки
Усім здраствуйте, підкажіть розумного уролога. Потрібні рекомендації щодо мого захворювання - сечокам'яної хвороби? Дайте контакти і дані обізнаного фахівця на основі досвіду або відгуків близьких людей.
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Готова порекомендувати фахівця, який точно незрівнянний в урології та до нього можна записуватися на прийом без страху за своє здоров'я. Настійно рекомендую звернутися до Колосова О.М.
|
|
| |
Ruslan78 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Колосов О.М. один із найбільш грамотних і відповідальних лікарів. Він точно визначає діагноз, призначає ефективне лікування, дуже уважний до пацієнтів. Його девіз - повернути і зберегти здоров'я! Побільше б таких чудових лікарів!
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Я відвідував Олександра Миколайовича Колосова - дуже хороший лікар і чудова людина! Досить було одного прийому, однієї бесіди, щоб зрозуміти, що він справді, лікар від Бога! Спілкування просте, пояснив, розповів, призначив лікування. Таких би побільше лікарів і хороших людей! З урологічними проблемами раджу йти до нього.
|
|
| |
Kover59 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Спеціаліст своєї справи. Врятував мене, буквально, з того світу, при цьому нирку зберіг. Побільше б таких лікарів.
|
|
| |
Max_6 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Олександр Миколайович - це просто такий хороший лікар. Усім би бути такими лікарями, як він: чуйний, грамотний, дуже уважний, добрий!
|
|
| |
Ed1k | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Неодноразово користувалася послугами Олександра Миколайовича через низку проблем зі здоров'ям. Це не просто чудовий фахівець, а ще дуже хороша людина, доброта і чуйність, що ще важливо, бажання вникнути в саму суть проблеми. Грамотно і дохідливо все пояснити в доступній формі, ось чого варто повчитися іншим лікарям у Олександра Миколайовича!
|
|
| |
Zakhar | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Чудовий фахівець! Дуже задоволена. Все чітко і грамотно! Настійно рекомендую, якщо у вас є проблеми в урології.
|
|
| |
AnNna | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Здраствуйте, залиште контакти лікаря Колосова?
|
|
| |
Darwin | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Уролог Колосов Олександр Миколайович, 10я лікарня, Малиновського 61, телефон 0967424737
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Дякую за рекомендації, стали в нагоді!
|
|
| |