Хороший уролог Одеса відгуки
|
|
Азарій | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший уролог Одеса відгуки
Порадьте хорошого уролога. У чоловіка нирки болять, не знаю до кого краще звернутися.
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Зверніться до Колосова Олександра Миколайовича, це єдиний лікар, який свого часу зміг мені допомогти.
|
|
| |
Ruslan78 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Дуже хороший лікар Колосов Олександр. Поставив мене на ноги, можна сказати, повернув до життя. Спасибі, що є такі лікарі і звертайтеся, він вам допоможе!
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Особисто я зі своїм хронічним циститом мучилася кілька років, де тільки не лікувалася, толку не було. Поки не потрапила до лікаря Колосова. Він написав докладне лікування, все по справі, спокійно і чітко, призначив реабілітацію. Пройшла все! І нарешті реально полегшало. Так, обійшлося недешево, але не дорожче, ніж мої попередні лікування.
|
|
| |
Kover59 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Олександр Миколайович Колосов проводив мені операцію. Про цього лікаря можна говорити тільки найкраще. Дуже грамотний, кваліфікований лікар, який займає гідне місце. Якщо ви шукаєте хорошого оперуючого уролога, то тільки до нього.
|
|
| |
Max_6 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Дуже рада, що не помилилася у виборі лікаря. Рекомендую доктора Колосова. Нехай Вас не бентежить молодий вік лікаря, це навіть великий плюс, знання нових методик і препаратів.
|
|
| |
Ed1k | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Олександр Миколайович відповідальний, грамотний, ввічливий лікар. Видно, що ця людина любить і поважає свою професію. Відмінний фахівець!
|
|
| |
Zakhar | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Хочеться відзначити Колосова Олександра Миколайовича, як кваліфікованого і компетентного фахівця в галузі урології. Доводилося звертатися неодноразово до нього зі своєю хронічною проблемою, завжди залишалася задоволена якістю наданих послуг, призначеним лікуванням, уважним і чуйним ставленням лікаря та індивідуальним підходом. Рекомендую як найкращого уролога, з усіх до кого доводилося звертатися в Одесі.
|
|
| |
AnNna | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Залиште будь ласка контактні дані цього уролога?
|
|
| |
Darwin | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Колосов Олександр Миколайович, 10-а лікарня, Малиновського 61, телефон 0967424737.
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Велика подяка, що порадили хорошого фахівця!
|
|
| |