Хороші урологи Одеси
|
|
Єфросинія | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші урологи Одеси
Форумчани, порекомендуйте хорошого уролога? У чоловіка проблеми з нирками, були у кількох лікарів, а толку немає. Все за схемою - аналізи, УЗД, антибіотики, канефрон - толку немає.
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Можу порадити фахівця, який на 100 % допоможе, обов'язково зверніться до Колосова О.М., цього лікаря я сміливо рекомендую всім.
|
|
| |
Ruslan78 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Колосов О.М. - чудовий лікар, професіонал високого рівня, відчувається європейський рівень. Дуже рекомендую звертатися до цього лікаря.
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Змирився зі своїми проблемами після багатьох років лікування. Однак друг наполіг, щоб я відвідав Колосова О.М., і не повірите, життя заграло зовсім іншими фарбами. Дуже йому вдячний і раджу тим, хто страждає на урологічні проблеми, відвідати Олександра Миколайовича.
|
|
| |
Kover59 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Відмінний лікар Колосов! Грамотний, спокійний, все пояснив, дав повну інформацію щодо мого захворювання і прогноз. Кожна процедура і маніпуляція докладно описується, йти не так страшно, коли знаєш що і як.
|
|
| |
Max_6 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Я зверталася до уролога Колосова О.М. з приводу болю і проблем із сечовипусканням. Підозрювала, що застудилася. Від лікаря дізналася, що в мене цистит. Він підібрав для мене лікування, щодо кожного призначеного препарату розповів, відповів на мої запитання. Лікар мені сподобався, залишилося стійке враження, що побувала у грамотного фахівця. І лікування мені допомогло позбутися проблем, результат не змусив себе чекати.
|
|
| |
Ed1k | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Олександр Миколайович - прекрасний лікар із великої літери, з людським ставленням! Усе розпитав, уважно вислухав, поставив уточнювальні запитання. Уважно ознайомився з аналізами. Призначив лікування, яке допомогло позбутися недуги. Дуже задоволена лікарем!
|
|
| |
Zakhar | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Звернулася з моторошними болями, прискореним сечовипусканням, коли терпіти не було сил. Олександр Миколайович призначив недороге й ефективне лікування.
|
|
| |
AnNna | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Можна дізнатися дані цього уролога?
|
|
| |
Darwin | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Колосов Олександр, приймає в десятій лікарні, телефон 0967424737
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Дослухався до вашої поради, звернувся і залишився задоволений!
|
|
| |