Найкращий уролог Одеси відгуки
|
|
Васек | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий уролог Одеси відгуки
Усім привіт, хочу уточнити у вас, може хто знає, хорошого уролога, який не буде розводити руками, а допоможе.
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Хочу порекомендувати Колосова Олександра, який на сто відсотків фаховий у медичній класифікації і до кого можна рекомендувати записуватися без остраху за своє здоров'я.
|
|
| |
Ruslan78 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Такі лікарі, як Колосов О.М. - рідкість, або ми вже не знаємо, що таке гарне ставлення. Величезна йому подяка і найкращі рекомендації!
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| З дитинства мучилася циститом, лікували й не раз. Зверталася не до одного лікаря. Але цього разу притиснуло, ні спати, ні їсти не хотілося. За рекомендацією звернулася до Колосова Олександра Миколайовича, якщо чесно, вже від безвиході. Професіонал і просто людина! Я рада, що потрапила в його руки, як то кажуть, випадковості не буває.
|
|
| |
Kover59 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Справжнє щастя - вчасно опинитися в надійних лікарських руках. Мені в цьому відношенні пощастило, потрапила до Колосова О.М. З перших днів він поставив правильний діагноз і намітив грамотний план лікування. Він уміє вселити надію на одужання. Я вдячна йому за допомогу. Це дивовижна людина. Велике щастя, що такі фахівці є, не замислюйтеся звертайтеся!
|
|
| |
Max_6 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Був на прийомі в Олександра Миколайовича, дуже уважний і грамотний лікар. Постараюся не хворіти, але я точно тепер знаю, до кого потрібно звертатися.
|
|
| |
Ed1k | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Індивідуальний підхід, уважне ставлення до пацієнта, знання своєї справи, високий професіоналізм.
|
|
| |
Zakhar | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Компетентність, повний супровід по всьому курсу лікування. Щодо вибору препаратів - радить саме те, що потрібно, а не те, що дорожче. Взагалі, найголовніше, що можна тут написати - було досягнуто чудового результату по завершенню лікування.
|
|
| |
AnNna | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Залиште будь ласка контакти цього лікаря?
|
|
| |
Darwin | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Уролог Колосов Олександр Миколайович, 10я лікарня, Малиновського 61, телефон 0967424737
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Найбільша подяка за хороші поради!
|
|
| |