Урологи Одеса відгуки
|
|
Alexxandra | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Урологи Одеса відгуки
Потрібен фахівець, дійсно фахівець у галузі урології. Який насамперед працюватиме в інтересах клієнта, а не думатиме про те, як стрясти з клієнта побільше грошей.
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Зверніться до Колосова О.М., він дійсно грамотний фахівець, який допоміг багатьом моїм знайомим.
|
|
| |
Ruslan78 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| До Колосова О.М. ходив до 3-х або 4-х "лікарів", усі відправляли на операцію, навіть не розібравшись. І пропонували зробити її саме в їхній клініці. Коротше, тупо бабла хотіли отримати! Олександр Миколайович - дуже компетентний лікар. Призначив аналізи, та не просто, а з якимись нюансами. Як я зрозумів, є велика різниця в одних і тих самих аналізах, які роблять у різних місцях. Після аналізів виявилося, що можна обійтися без операції, і прописав мені курс лікування.
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Перше - це звичайно професіоналізм лікаря. А друге - це чудове чудове почуття гумору, незручності під час відвідування лікаря Олександра Миколайовича не було. Рекомендую розумний лікар.
|
|
| |
Kover59 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Колосов Олександр Миколайович - дуже компетентний, людяний, грамотний і дивовижний лікар. Мені дуже пощастило, що я потрапила саме до нього. Це лікар "від бога". Доктор Колосов здійснює індивідуальний підхід до кожного пацієнта і грамотну ефективну тактику лікування, яка дає свої результати.
|
|
| |
Max_6 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Дуже грамотний фахівець. З пацієнтом чітко і коректно веде діалог. Лікувалася і лікуватимуся тільки в нього.
|
|
| |
Ed1k | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Звернулися з татом з приводу аденоми простати, Олександр Миколайович призначив необхідне обстеження і лікування, завдяки чому, відзначається позитивний ефект. Дуже уважний, чуйний, добрий, грамотний з високим професіоналізмом лікар!
|
|
| |
Zakhar | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Деякий час із дружиною не виходило завагітніти, звернулися до лікаря. Олександр Миколайович виявив проблему і почав лікування. Як результат - дві прекрасні доньки, які народилися не так давно. Радив цього фахівця своїм знайомим зі схожою проблемою.
|
|
| |
AnNna | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Дайте контакти цього фахівця?
|
|
| |
Darwin | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Колосов Олександр Миколайович - 0967424737.
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Спасибі. що відгукнулися і дали пораду!
|
|
| |