Хороший уролог Одеса
|
|
Афон | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший уролог Одеса
Усім доброго часу доби, підкажіть мені лікаря-уролога, який вам допоміг. Відчуваю проблеми урологічного характеру, у поліклініці за місцем проживання допомогти не можуть.
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Хочу порадити грамотного фахівця Колосова Олександра Миколайовича, який на сто відсотків грамотний у цій сфері, і до нього можливо приходити на прийом без ризику за своє здоров'ячко.
|
|
| |
Ruslan78 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Хочу поділитися з вами своїм досвідом - Колосов Олександр Миколайович вникає в проблему повністю. Аналізує всі результати обстеження. Пояснює. Рекомендую тепер тільки його.
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Звернувся за потребою, Олександр Миколайович сподобався одразу, оглянув, прийняв рішення і пізніше зробив операцію, зараз все благополучно відновлюється.
|
|
| |
Kover59 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Колосов Олександр - це лікар від Бога. Дуже людяний, співчутливий і, головне, професіонал своєї справи. Зверталися з приводу здоров'я тата, такого уважного ставлення не зустрічали в жодного фахівця протягом усього періоду хвороби.
|
|
| |
Max_6 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Дуже уважний лікар Колосов: оглянув, призначив обстеження, а потім - лікування. Мені стало значно краще. Прийду на повторний прийом. Рекомендую.
|
|
| |
Ed1k | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Розуміючий, людяний, уважний, турботливий, просто лікар з великої літери! Моїй подяці немає меж, відгук від щирого серця.
|
|
| |
Zakhar | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Дуже ввічливий і уважний лікар. Рідко зустрінеш, коли лікар повністю занурюється в твою проблему і починає її вирішувати.
|
|
| |
AnNna | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Можна дізнатися контакти цього уролога?
|
|
| |
Darwin | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Колосов Олександр Миколайович, 10я лікарня, Малиновського 61, телефон 0967424737
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Дуже хороший лікар Колосов! Грамотно призначив лікування, яке мені допомогло.
|
|
| |