Уролог Одеса центр
|
|
sunset24 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Уролог Одеса центр
Добрий вечір! Потрібна консультація грамотного уролога. Батькові рекомендували зробити операцію, хочемо ще додатково проконсультуватися й уточнити діагноз. Є сумніви.
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Проконсультуйтеся з Колосовим Олександром Миколайовичем, на своєму досвіді скажу, що це дуже грамотний уролог в Одесі.
|
|
| |
Ruslan78 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Приємно було побачити уважне ставлення лікаря Колосова до моєї проблеми. Проявив розуміння, в усьому розібрався і пояснив усе доступною мені мовою. Професіонал своєї справи. Призначив яке потрібно обстеження. Буду проходити призначене ним лікування і дотримуватися його вказівок. Я дуже задоволена лікарем, і за необхідності раджу його всім.
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Це унікальний лікар! Професіонал із великої літери. Налаштований тільки позитивно, і це допомагає в лікуванні. Абсолютно впевнений у тому, що Олександр Миколайович робить, оскільки чітко розуміє - що і навіщо.
|
|
| |
Kover59 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Найвищої оцінки заслуговує Колосов Олександр, чудовий лікар, розумний, компетентний, відповідальний, насамперед думає про пацієнта, вибираючи, можливо, не найпростіший спосіб лікування для себе, але найкращий для хворого. Раджу!
|
|
| |
Max_6 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Дуже тактовний і грамотний лікар. Спеціаліст високого рівня. Рекомендую. Неодноразово відправляв до нього своїх знайомих і друзів, усі залишилися дуже задоволені. Коли я звернувся до нього по допомогу, призначив необхідні обстеження, після дообстеження, призначив антибактеріальну терапію, результатом дуже задоволений.
|
|
| |
Ed1k | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Дуже грамотний фахівець. Усе роз'яснив, склав план лікування. Пояснив усі деталі лікування, ризики. Уже є позитивний результат.
|
|
| |
Zakhar | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Олександр Миколайович - дійсно гідний лікар! Ніякого розводу на гроші. Говорить прямо і по факту. Єдиний лікар за все моє життя, з яким спілкуєшся без напруги і без збентеження.
|
|
| |
AnNna | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Залиште будь ласка дані цього уролога?
|
|
| |
Darwin | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Олександр Миколайович - 0967424737, МКЛ №10
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Цей уролог дуже професійний, рекомендую його!
|
|
| |