Уролог Одеса селище Котовського
|
|
Дегтярьова | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Уролог Одеса селище Котовського
Вітаю, цікавить обізнаний уролог на Селищі Котовського. Прохання порадити такого фахівця.
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| На селищі не зустрічав, хоча був у багатьох, є в лікарні на Малиновського - Колосов Олександр Миколайович, на 100% хороший лікар.
|
|
| |
Ruslan78 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Колосов Олександр Миколайович, на мій погляд, дуже хороший і уважний лікар. Він провів мені первинну консультацію, де відповів на всі мої запитання і призначив додаткове обстеження. Я вважаю його професіоналом. Обов'язково продовжу у нього спостерігатися і вам рекомендую до нього звернутися.
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Олександр Миколайович - дуже хороший і грамотний лікар, ввічливий і приємний у спілкуванні. Все доступно пояснює, нічого зайвого, величезне бажання допомогти пацієнтові. Дуже задоволена консультацією, рекомендую.
|
|
| |
Kover59 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Відмінний лікар Колосов О.М., справжній професіонал! Дуже уважний до пацієнтів. З безлічі урологів у місті, я вважаю, що довіряти варто тільки Олександру Миколайовичу!
|
|
| |
Max_6 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Це лікар з великої літери! А також прекрасна людина. У мене проблеми з хронічним циститом, зазвичай лежу тижнями з ним, завдяки рекомендаціям і правильно підібраним препаратам встаю на ноги буквально за день. Він - майстер своєї справи!
|
|
| |
Ed1k | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Олександр Миколайович ввічливий, тактовний, пояснює так, що не залишається запитань. Його позитивний настрій дуже допомагає в позитивному настрої на лікування. Отримала всі необхідні рекомендації. Щиро рекомендую цього фахівця.
|
|
| |
Zakhar | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Прекрасний лікар доктор Колосов! Відмінний фахівець! Відразу відгукнувся на огляд мого тата і надав кваліфіковану допомогу, призначив ліки, все пояснив дохідливо! Я дуже радий, що у нас є такі фахівці!
|
|
| |
AnNna | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Залиште будь ласка контактні дані цього уролога?
|
|
| |
Darwin | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Уролог Колосов Олександр Миколайович, 10я лікарня, Малиновського 61, телефон 0967424737
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Спасибі, що не залишилися осторонь і відгукнулися!
|
|
| |