Уролог Одеса на Малиновського
|
|
Білояр | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Уролог Одеса на Малиновського
Добрий день! У мене діагноз сечокам'яна хвороба? Порадьте досвідченого лікаря, виходячи з вашого досвіду або відгуків близьких.
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Хотілося б порадити Колосова Олександра, який 100% найграмотніший у цій медичній класифікації, і до нього можна записуватися без страхів за здоров'я.
|
|
| |
Ruslan78 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Можу твердо сказати, що доктору Колосову можна завжди довіряти, оскільки Олександр Миколайович - справжній професіонал і дуже проста у спілкуванні людина. Щиро вдячний за допомогу у розв'язанні проблем зі здоров'ям, бо не кожен лікар так серйозно береться за справу і постійно відстежує результати.
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Я проходив лікування в Олександра Миколайовича і можу сказати, що моя проблема була вирішена швидко і професійно. Дуже йому вдячний і вдячний, раджу звернутися до цього лікаря.
|
|
| |
Kover59 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Мучуся з урологічними проблемами давно. Дивом потрапив до Олександра Миколайовича. За цей час він лікував мене неодноразово. Скажу просто: доктор Колосов - найкращий лікар з усіх, кого я зустрічав.
|
|
| |
Max_6 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Чудовий лікар. Кілька разів доводилося лікуватися в нього. Завжди все чітко і по суті. Після призначеного лікування проблем не було.
|
|
| |
Ed1k | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Володіння сучасними методиками лікування, чуйне ставлення до пацієнта, зацікавленість у хорошому результаті. Дуже раджу Олександра Миколайовича!
|
|
| |
Zakhar | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Дуже хороший і грамотний лікар. Призначив мені лікування, яке допомогло, при цьому не відмовчувався, а все пояснив, що і для чого. Зараз рідко такого лікаря зустрінеш. Дуже йому вдячна! Усім раджу саме Олександра Колосова.
|
|
| |
AnNna | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Можна дізнатися контакти уролога?
|
|
| |
Darwin | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| 0967424737 - Олександр Колосов, звертайтеся.
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Вдячний за чудові рекомендації!
|
|
| |