Уролог-андролог Колосов Олександр Миколайович відгуки
|
|
СтепанЕ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Уролог-андролог Колосов Олександр Миколайович відгуки
У мене почалися проблеми із сечостатевою системою. Мені радять звернутися до Колосова О.М.. Ви такого знаєте уролога-андролога? Це хороший фахівець?
|
|
| |
АллаІ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я залишилася дуже хорошої думки про уролога Колосова Олександра Миколайовича. Він вилікував мою маму від нетримання сечі. Дуже обізнаний і хороший фахівець. Я вам раджу звернутися до нього. Відмінний уролог.
|
|
| |
ЛевЖ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мені дуже допоміг Колосов Олександр Миколайович. Він вилікував мене від запалення передміхурової залози. Призначив хороше і недороге лікування. Залишився дуже задоволений лікарем. Рекомендую звертатися! Хороший уролог.
|
|
| |
ОляЮ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мого чоловіка позбавив від аденоми - Колосов Олександр Миколайович. Відмінний уролог. Призначив консервативне і якісне лікування. Чоловік дуже швидко пішов на поправку. Зараз у мого чоловіка все просто чудово. Дякую Олександру Миколайовичу за допомогу.
|
|
| |
ПетяМ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я теж хочу сказати, що Колосов Олександр Миколайович чудовий уролог. Знаючий і хороший лікар. Мене вилікував від пієлонефриту. Призначив індивідуальне і дуже ефективне лікування. Я дуже задоволений, що звернувся саме до цього фахівця. Рекомендую.
|
|
| |
ВасяД | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я вам рекомендую звернутися по допомогу до Колосова Олександра Миколайовича. Дуже хороший уролог. Прекрасний фахівець. Швидко поставив мене на ноги. Повністю прибрав запалення в сечостатевій системі. Я дуже вдячний лікарю за допомогу.
|
|
| |
ІгорМ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я проходив курс лікування у Колосова Олександра Миколайовича. Відразу хочу вам сказати, що це чудовий уролог. Мене вилікував від запалення передміхурової залози. Позбавив швидко й ефективно від цієї хвороби. Я вам раджу звернутися до цього фахівця.
|
|
| |
СараІ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я вам теж сміливо можу порекомендувати звернутися до Колосова Олександра Миколайовича. Мене зміг вилікувати від запалення сечового міхура. Поставив відразу правильний діагноз. Призначив хороші медикаменти. Дуже хороший і грамотний уролог.
|
|
| |
КоляЮ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Мого брата вилікував від аденоми простати - Колосов Олександр Миколайович. Відмінний уролог. Зміг вилікувати брата медикаментозно, без операції. Я вам рекомендую звернутися до нього. Дуже грамотний і хороший уролог.
|
|
| |
АняФ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Мені дуже допоміг Колосов Олександр Миколайович. Прибрав у мене повністю хворобу - гіперактивність сечового міхура. Дуже неприємна хвороба. Я дуже вдячна Олександру Миколайовичу за неоціненну допомогу. Це найкращий уролог. Я вам раджу звернутися до цього фахівця.
|
|
| |
РусланФа | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я втомився мучитися від болю в паху. Бачу, що без лікаря мені не обійтися. Вас попрошу написати мені де саме працює уролог Колосов Олександр Миколайович. Дякую, буду чекати відповіді.
|
|
| |
СтепанЕ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Бачу правильно мені радять звернутися до Колосова Олександра Миколайовича. Вас прошу написати мені адресу і телефон лікаря. Усім велике спасибі за відповіді, ви мені дуже допомогли. Чекаю.
|
|
| |
АняФ | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Уролог Колосов Олександр Миколайович працює в 10-ій лікарні, Малиновського 61, телефон 0967424737. Телефонуйте.
|
|
| |