Хороші андрологи Одеси відгуки
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші андрологи Одеси відгуки
Вітаю шановних форумчан! Хотілося б знати, які андрологи у нас в Одесі найкращі з найкращих? Хотілося б дізнатися вашу позицію про таких лікарів.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Відвідувала багатьох, але мені не вдалося знайти хорошого лікаря. Якщо ж, що ви знаєте про такого фахівця, який вам допоміг вирішити проблему, запропонуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Непогано б бути в курсі, які світила медицини наразі найдостойніші, а то я вже довго в пошуку і мої дослідження прикрі.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Хочу вступити в полеміку з попередньою городянкою, лікувалася, у нас є такий лікар, який на сто відсотків найпрофесійніший у цій професії, і я хочу його порекомендувати, це - лікар андролог-уролог найвищої спеціалізації Олександр Миколайович Колосов.
|
|
| |
Fairytail5 | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Погоджуся, лікувалася у Колосова Олександра Миколайовича. Скажу про нього, як за професійного фахівця в цій спеціалізації. Поставлений мені діагноз міг привезти на операційний стіл, але з лікуванням у андролога Колосова вилікував без особливих проблем. Можу я його рекомендувати.
|
|
| |
Флора | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Правильно, Олександр Миколайович Колосов - це обдарований лікар! Я йому вірю! Мабуть, на даний момент, таких фахівців можна підсумувати на пальцях всього однієї руки за теперішній час. Найважливіші причини радити Олександра Миколайовича - це досвід, постійне прагнення підвищувати вміння, а отже, володіння актуальними знаннями, а також повне і досконале інформування пацієнта.
|
|
| |
Власій | Повідомлення # 7 |
Майор
| У кого хвороби в частині андрології, я раджу доктора Колосова. Сам проходив лікування вже неодноразово. Лікар докопався до суті й не просто звільнив від симптомів, а й причину усунув. Постійно і всім буду радити цього лікаря.
|
|
| |
klim7 | Повідомлення # 8 |
Майор
| На мій погляд, найбільш обізнаний хороший лікар Колосов Олександр, він зробив неймовірне - допоміг мені з піском у нирках. Вдячний до глибини душі! Майстер, який не стоїть на місці, весь час підвищуючи кваліфікацію. Лікар, який прагне і вміє реально допомогти.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Вельмишановні відвідувачі сайту, заінтригував цей лікар, можете дати інформацію про цього фахівця?
|
|
| |
Лама | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Звертався з проблемами частого сечовипускання і болями. Лікування допомогло. Буду й надалі лікуватися у цього фахівця!
|
|
| |
Alba | Повідомлення # 11 |
Майор
| Надаю вам інформацію - Колосов Олександр Миколайович веде прийом у МКЛ № 10 Малиновського 61, телефон для запису 0967424737.
|
|
| |
Надія | Повідомлення # 12 |
Майор
| Правильно сказали, що Олександр Миколайович Колосов найкращий лікар у місті, знаю на власному досвіді. У цій сфері, крім нього, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Белла | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Спасибі за ваші коментарі!
|
|
| |