Хірурги андрологи Одеса
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хірурги андрологи Одеса
Привіт усім! Викликає інтерес, які андрологи у нас в Одесі найкращі з найкращих? Хочеться знати ваші погляди про таких профі.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Лікувалася у багатьох, але не вийшло знайти досвідченого лікаря. У тому разі, якщо ви володієте даними про такого лікаря, який вам допоміг розв'язати проблему, запропонуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Корисно бути в курсі, які світила медицини наразі найпрофесійніші, а то я вже довго в пошуку і мої висновки катастрофічні.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Хочу вступити в полеміку з вищевказаною думкою, зустрічала, у нас є такий лікар, який на 100 відсотків найкращий у такій сфері і я можу його радити, це - лікар андролог-уролог найвищої спеціалізації Олександр Миколайович Колосов.
|
|
| |
Fairytail5 | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Точно, відвідувала Колосова Олександра Миколайовича. Можу сказати за нього, як за професійного лікаря у своїй сфері. Мій діагноз обіцяв операцію, але за допомогою Олександра Миколайовича вилікував без особливих проблем. Можу я його рекомендувати.
|
|
| |
Флора | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Правильно, Колосов Олександр Миколайович - це лікар від Бога! Я йому довіряю! Мабуть, на поточний день, таких фахівців можна перелічити на пальцях лише однієї руки за весь час. Найголовніші причини радити Олександра Миколайовича - це досвід, постійне прагнення підвищувати майстерність, а отже, володіння актуальними знаннями, а також повне й докладне інформування хворого.
|
|
| |
Власій | Повідомлення # 7 |
Майор
| У кого проблеми щодо андрології, я раджу лікаря Колосова Олександра Миколайовича. Сам у нього лікувався вже кілька разів. Лікар з'ясував усе до суті й не просто позбавив симптомів, а й причину усунув. Постійно і всім буду рекомендувати цього лікаря.
|
|
| |
klim7 | Повідомлення # 8 |
Майор
| На мій погляд, найвідповідальніший лікар Колосов Олександр Миколайович, він зробив неможливе - допоміг мені з піском у нирках. Вдячний від щирого серця! Професіонал, який постійно розвивається, весь час підвищуючи кваліфікацію. Лікар, який намагається і здатний реально допомогти.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Шановні городяни, зацікавив цей фахівець, можете дати контакти про цього лікаря?
|
|
| |
Лама | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Увага і занурення в проблему. Професійне вирішення проблеми.
|
|
| |
Alba | Повідомлення # 11 |
Майор
| Ділюся з вами даними - Колосов Олександр Миколайович працює в МКЛ № 10 Малиновського 61, телефон 0967424737.
|
|
| |
Надія | Повідомлення # 12 |
Майор
| Істинно написали, що Олександр Миколайович Колосов найкращий лікар в Одесі, знаю на індивідуальному досвіді. У цій сфері, крім нього, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Белла | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Спасибі за ваші поради!
|
|
| |