Андрологи хірурги Одеса відгуки
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Андрологи хірурги Одеса відгуки
Здрастуйте! Цікаво знати, які андрологи у нас в Одесі найкваліфікованіші? Хотілося б дізнатися ваші погляди про таких профі.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Відвідувала багатьох, але знайти не вийшло розумного лікаря. У тому разі, якщо ви володієте інформацією про такого фахівця, який вам допоміг розв'язати проблему, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Хотілося б дізнатися з перших рук, які медичні працівники нині найкваліфікованіші, а то я вже давненько в пошуку, і мої висновки катастрофічні.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Можу висловити незгоду з вищеназваним учасником, лікувалася, у нас є такий лікар, який на 100% найкращий у цій медичній класифікації, і я хочу його порекомендувати, це - андролог-уролог найвищої кваліфікації Олександр Миколайович Колосов.
|
|
| |
Fairytail5 | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Точно, лікувалася в Олександра Миколайовича Колосова. Можу відзначити про нього, як за найкращого фахівця у своїй спеціалізації. Мій діагноз обіцяв операцію, але за сприяння андролога Колосова вилікував без особливих проблем. Можу я його радити.
|
|
| |
Флора | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Правильно, Колосов О. М. - це чудовий лікар! Я в ньому впевнена! Мабуть, наразі таких лікарів можна перерахувати на пальцях лише однієї руки за теперішній час. Найосновніші причини радити андролога Колосова - це досвід, постійний потяг підвищувати майстерність, а отже, володіння сучасними знаннями, а так само повне і досконале оповіщення пацієнта.
|
|
| |
Власій | Повідомлення # 7 |
Майор
| У кого хвороби за частиною андрології, я раджу доктора Олександра Миколайовича. Сам до нього звертався вже багато разів. Лікар з'ясував усе до суті й не просто звільнив від симптомів, а й причину вилікував. Постійно і всім буду радити цього лікаря.
|
|
| |
klim7 | Повідомлення # 8 |
Майор
| З моєї точки зору, найкращий лікар Олександр Миколайович, він зробив неймовірне - допоміг мені з піском у нирках. Вдячний від щирого серця! Майстер, який постійно розвивається, весь час підвищуючи кваліфікацію. Лікар, який бажає і здатний реально допомогти.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Вельмишановні відвідувачі сайту, зацікавив цей лікар, можете залишити контактні дані про цього фахівця?
|
|
| |
Лама | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Олександр Миколайович викликає тільки позитивні емоції та повну довіру. Відчувається професіоналізм і щире бажання допомогти пацієнту. До нього зверталася до інших урологів, отримала сумний досвід. Дуже рада, що потрапила до нього!
|
|
| |
Alba | Повідомлення # 11 |
Майор
| Надаю вам відомості - Колосов Олександр Миколайович веде прийом у МКЛ № 10 Малиновського 61, телефон 0967424737.
|
|
| |
Надія | Повідомлення # 12 |
Майор
| Дійсно сказали, що Олександр Миколайович Колосов найкращий фахівець у місті, знаю на індивідуальному досвіді. У даній кваліфікації, крім нього, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Белла | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Дуже вдячна за ваші відгуки!
|
|
| |