Найкращий андролог Одеси
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий андролог Одеси
Доброго дня! Хотілося б знати, які андрологи в Одесі найкращі? Хочеться знати вашу думку про таких лікарів.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Я була у багатьох, але не змогла знайти грамотного лікаря. У разі, якщо ви володієте інформацією про такого лікаря, який вам допоміг позбутися хвороби, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Цікаво бути в курсі, які медики по-справжньому найдостойніші, а то я вже довго в пошуку і мої оцінки прикрі.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Можу не погодитися з попередньою пані, знаю, у нас є такий лікар, який на 100% найпрофесійніший у такій медичній класифікації і я хочу його порадити, це - уролог-андролог найвищої кваліфікації Колосов Олександр Миколайович.
|
|
| |
Fairytail5 | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Згодна, лікувалася у Колосова Олександра Миколайовича. Скажу про нього, як за професійного лікаря у своїй сфері. Мій діагноз міг закінчиться операцією, але за допомогою андролога Колосова вилікував без особливих проблем. Можу його рекомендувати.
|
|
| |
Флора | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Правильно, Колосов О. М. - це лікар від Бога! Я йому довіряю! Мабуть, на даний момент, таких лікарів можна перерахувати на пальцях всього однієї руки за все життя. Найосновніші причини рекомендувати андролога Колосова - це вміння, постійне бажання підвищувати кваліфікацію, отже, володіння актуальними умінням, а також повне та вичерпне інформування пацієнта.
|
|
| |
Власій | Повідомлення # 7 |
Майор
| У кого проблеми щодо андрології, я раджу лікаря Колосова Олександра. Сам у нього лікувався вже багато разів. Лікар докопався до суті й не просто звільнив від симптомів, а й хворобу усунув. Завжди і всім буду радити цього лікаря.
|
|
| |
klim7 | Повідомлення # 8 |
Майор
| На мій погляд, найкращий лікар Колосов О.М., він зробив неймовірне - допоміг мені вилікувати чоловіче безпліддя. Вдячний від щирого серця! Професіонал, який постійно розвивається, весь час підвищуючи професіоналізм. Лікар, який намагається і вміє реально надати допомогу.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Поважні форумчани, звернув на себе увагу цей лікар, можете надати дані про цього фахівця?
|
|
| |
Лама | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Звернувся до Олександра Миколайовича з питанням гормонального фону. Отримав вичерпну консультацію. Лікар був ввічливий і тактовний. Однозначно можу рекомендувати.
|
|
| |
Alba | Повідомлення # 11 |
Майор
| Ділюся з вами інформацією - уролог-андролог Колосов веде прийом у МКЛ № 10 Малиновського 61, телефон 0967424737.
|
|
| |
Надія | Повідомлення # 12 |
Майор
| Правильно написали, що Колосов Олександр Миколайович найкваліфікованіший лікар в Одесі, знаю на власному досвіді. У цій спеціалізації, крім нього, більше ні до кого звернутися.
|
|
| |
Белла | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Дуже вдячна за ваші рекомендації!
|
|
| |