Підкажіть хорошого уролога
|
|
Krokodil1 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть хорошого уролога
Доброго ранку! Підкажіть відмінного уролога, який може безумовно допомогти вилікуватися, а не призвести до серйозних ускладнень. Бажано з'ясувати про тих фахівців, у яких ви лікувалися або знаєте за коментарями родичів.
|
|
| |
romanovich | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені причому цікаво дізнатися про такого фахівця, а то я вже в пошуку. Якщо ви зустрічалися з таким лікарем, дайте рекомендацію до кого краще звернутися, щоб досягти хорошого успіху.
|
|
| |
Айлін | Повідомлення # 3 |
Майор
| Я довго в пошуку розумного лікаря. Якщо хтось стикався з таким професіоналом, дайте рекомендації до кого краще йти.
|
|
| |
Бєляєва1993 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| А я відшукала такого андролога-уролога - це Колосов Олександр Миколайович, найкращий лікар, незрівнянний у своєму напрямку. Мені допоміг вилікувати уретрит. Хочеться його вам радити!
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Мені надав неоціненну послугу уролог Колосов, він зміг, керуючись моїми аналізами, призначити чудове лікування, яке призвело до позитивного ефекту!
|
|
| |
Христина20 | Повідомлення # 6 |
Майор
| Так, вірно, я дуже зобов'язана Олександру Колосову, він єдиний у місті, який на практиці допоміг мені вилікувати уретрит.
|
|
| |
Волкова | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я дуже захоплена роботою лікаря Колосова, це грамотний професіонал. Він детально знає свою роботу. Раджу його всім, хто хоче відновити здоров'я.
|
|
| |
Guzel | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Мені хочеться проконсультуватися з Колосовим Олександром Миколайовичем, надайте його контактну інформацію?
|
|
| |
МарьяКо | Повідомлення # 9 |
Майор
| Колосов Олександр Миколайович працює в міській лікарні №10 на Малиновського 61, особистий телефон - 0967424737.
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Такі лікарі, як Олександр Колосов зараз на вагу золота, мало хто в наш час зацікавлений, щоб пацієнт був здоровий.
|
|
| |
Daniyar1991 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Олександр Колосов - один з небагатьох в Одесі, хто зможе надати вам не тільки правильне, а й адекватне лікування. Оскільки часто для багатьох проблема буває дуже інтимною, довіритися і розповісти все лікарю легко і без сорому не кожен може, в цьому плані Олександр Миколайович - дуже хороший співрозмовник і приємна людина. Раджу 100%.
|
|
| |
Акакій | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Добре написали, що Олександр Миколайович Колосов найдосвідченіший фахівець в Одесі, знаю на особистому досвіді.
|
|
| |
Алісія25 | Повідомлення # 13 |
Майор
| Велике спасибі за потрібні пропозиції.
|
|
| |