Підкажіть жіночого уролога в Одесі
|
|
Krokodil1 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть жіночого уролога в Одесі
Добрий вечір! Просвітіть мене про досвідченого уролога, який може дійсно допомогти вилікуватися, а не погіршити становище. Хочеться почути про тих лікарів, у яких ви лікувалися або знаєте за коментарями колег.
|
|
| |
romanovich | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені теж цікаво дізнатися про такого фахівця, а то я досі в пошуку. Якщо ви зустрічалися з таким лікарем, висловіть свою пораду, до кого краще звернутися, щоб домогтися відмінного успіху.
|
|
| |
Айлін | Повідомлення # 3 |
Майор
| Ми з чоловіком у марному пошуку грамотного лікаря. Якщо хтось лікувався у такого фахівця, дайте направлення до кого краще звертатися.
|
|
| |
Бєляєва1993 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| А я знайшла такого уролога - це Колосов Олександр Миколайович, чудовий лікар, незрівнянний у своєму напрямку. Мені допоміг вилікувати захворювання простати. Хочу його вам радити!
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| А я знайшла допомогу в особі Колосова Олександра, він зміг, дослідивши мої аналізи, призначити правильне лікування, яке призвело до хорошого результату!
|
|
| |
Христина20 | Повідомлення # 6 |
Майор
| Так, правильно, я дуже вдячна Олександру Колосову, він єдиний в Одесі, який дійсно допоміг мені вилікувати нефрит.
|
|
| |
Волкова | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я дуже захоплена прийомом Колосова Олександра, це кваліфікований фахівець. Він досконально знає свою професію. Рекомендую його всім, хто хоче відновити здоров'я.
|
|
| |
Guzel | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Мені хочеться проконсультуватися у Колосова Олександра, вкажіть його контактну інформацію?
|
|
| |
МарьяКо | Повідомлення # 9 |
Майор
| Олександр Миколайович працює в десятій лікарні на Малиновського 61, контактний телефон - 0967424737.
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Олександр Миколайович грамотно вивчив наявні результати досліджень і побудував план щодо вирішення моєї проблеми. Сподобалося, що в ньому поєднуються професіоналізм лікаря, а також доброзичливість і співпереживання.
|
|
| |
Daniyar1991 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Звернувся до лікаря Колосова зі своєю недугою, лікар компетентний 100% у своїй професії, грамотний підхід до своєї справи і пацієнта.
|
|
| |
Акакій | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Чудово написали, що Олександр Миколайович Колосов - найрозумніший професіонал в Одесі, знаю на особистому досвіді.
|
|
| |
Алісія25 | Повідомлення # 13 |
Майор
| Вдячна за хороші пропозиції.
|
|
| |