Як знайти хорошого андролога
|
|
Krokodil1 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як знайти хорошого андролога
Вітаю всіх! Запропонуйте мені розумного андролога, який може безумовно допомогти одужати, а не призвести до серйозних наслідків. Бажано з'ясувати про тих фахівців, у яких ви лікувалися або знаєте за порадами колег-знайомих.
|
|
| |
romanovich | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені однак цікаво дізнатися про такого майстра, а то я ще в пошуку. Якщо ви зустрічалися з таким лікарем, висловіть своє напуття, до кого варто піти, щоб досягти позитивного успіху.
|
|
| |
Айлін | Повідомлення # 3 |
Майор
| Ми з чоловіком давно в пошуку розумного лікаря. Якщо хтось натрапляв на такого фахівця, дайте рекомендації, до кого краще прямувати.
|
|
| |
Бєляєва1993 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| А я знайшла такого андролога-уролога - це Колосов Олександр Миколайович, чудовий лікар, незрівнянний у своїй спеціалізації. Мені допоміг вилікувати гіперактивність сечового міхура. Можу його вам радити!
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| А я знайшла допомогу в особі Колосова Олександра Миколайовича, він зміг керуючись моїми аналізами призначити точне лікування, яке призвело до приголомшливого результату!
|
|
| |
Христина20 | Повідомлення # 6 |
Майор
| Так, ви маєте рацію, я дуже вдячна Колосову Олександру, він єдиний в Одесі, який насправді допоміг мені вилікувати нефрит.
|
|
| |
Волкова | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я дуже вражена лікуванням Колосова А, це кваліфікований майстер. Він детально знає свою професію. Рекомендую його всім, хто хоче вилікуватися.
|
|
| |
Guzel | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Я хочу потрапити на прийом до лікаря Колосова, вкажіть його контактну інформацію?
|
|
| |
МарьяКо | Повідомлення # 9 |
Майор
| Колосов Олександр Миколайович приймає в МКЛ №10 на Малиновського 61, контактні дані - 0967424737.
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Олександр Миколайович проконсультував мене, все доступно пояснив щодо причин проблеми. Він адекватний лікар, який говорить реальні речі ґрунтуючись на свій багаторічний досвід.
|
|
| |
Daniyar1991 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Чудовий, компетентний, професійний і тактовний лікар. Я не вперше до нього звертаюся. На цьому прийомі він усе зрозуміло пояснив і розписав мені лікування. Лікар повністю розкриває твою картину і розповідає більше ніж навіть треба.
|
|
| |
Акакій | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Чисту істину написали, що Олександр Миколайович Колосов - найкращий професіонал у місті, знаю на особистому досвіді.
|
|
| |
Алісія25 | Повідомлення # 13 |
Майор
| Дякую за хороші коментарі.
|
|
| |