Як знайти хорошого андролога в Одесі
|
|
Krokodil1 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як знайти хорошого андролога в Одесі
Вітаю всіх! Порекомендуйте обізнаного андролога, який може безумовно допомогти одужати, а не призвести до тяжких наслідків. Не терпиться почути про тих лікарів, у яких ви лікувалися або знаєте за відгуками друзів і сусідів.
|
|
| |
romanovich | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені також цікаво дізнатися про такого фахівця, а то я ще в пошуку. Якщо ви стикалися з таким лікарем, висловіть свою думку, до кого краще піти, щоб домогтися гарного успіху.
|
|
| |
Айлін | Повідомлення # 3 |
Майор
| Ми з чоловіком у безрезультатному пошуку грамотного лікаря. Якщо хтось натрапляв на такого професіонала, дайте вказівки, до кого краще прямувати.
|
|
| |
Бєляєва1993 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| А я відшукала такого уролога-андролога - це Колосов Олександр Миколайович, чудовий лікар, незрівнянний у своїй спеціалізації. Мені допоміг вилікувати сечокам'яну хворобу. Хочеться його вам радити!
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Мені надав неоціненну допомогу Колосов Олександр, він зміг за моїми аналізами призначити коректне лікування, яке призвело до приголомшливого успіху!
|
|
| |
Христина20 | Повідомлення # 6 |
Майор
| Так, достовірно, я дуже вдячна Олександру Колосову, він єдиний в Одесі, який реально допоміг мені вилікувати запалення сечового міхура.
|
|
| |
Волкова | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я дуже вражена прийомом Олександра Миколайовича, це грамотний ас. Він досконально знає свою роботу. Рекомендую його всім, хто хоче вилікуватися.
|
|
| |
Guzel | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Я хочу потрапити на прийом до Колосова Олександра, надайте його контактну інформацію?
|
|
| |
МарьяКо | Повідомлення # 9 |
Майор
| Олександр Миколайович приймає в лікарні №10 на Малиновського 61, особистий телефон - 0967424737.
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Хороший фахівець. Він швидко знайшов до мене підхід. Доктор Колосов зібрав усі аналізи, провів повноцінну консультацію. Я отримав від нього рішення своєї проблеми.
|
|
| |
Daniyar1991 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Дуже хороший лікар! Рекомендую! Дуже приємно спілкуватися з лікарем, все пояснює і каже, які ліки для чого потрібно приймати і що лікує.
|
|
| |
Акакій | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Добре сказали, що Колосов Олександр Миколайович найбільш обізнаний лікар у місті, знаю на власному досвіді.
|
|
| |
Алісія25 | Повідомлення # 13 |
Майор
| Дякую за добрі відгуки.
|
|
| |