Грамотний уролог Одеса
|
|
Krokodil1 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Грамотний уролог Одеса
Добрий день! Порадьте чудового уролога, який може безумовно допомогти одужати, а не погіршити ситуацію. Хочеться почути про тих лікарів, у яких ви лікувалися або знаєте за коментарями родичів.
|
|
| |
romanovich | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені однак цікаво дізнатися про такого професіонала, а то я давно в пошуку. Якщо ви зустрічалися з таким супер лікарем, дайте пораду, до кого варто піти, щоб досягти відмінного успіху.
|
|
| |
Айлін | Повідомлення # 3 |
Майор
| Я в марному пошуку розумного лікаря. Якщо хтось лікувався у такого фахівця, дайте направлення до кого краще направлятися.
|
|
| |
Бєляєва1993 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| А я відшукала такого уролога - це Колосов Олександр Миколайович, чудовий лікар, незрівнянний у своїй сфері. Мені допоміг вилікувати варикоцеле. Хочеться його вам радити!
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| А я знайшла допомогу в особі Ставнічого Олексія, він зміг на підставі моїх аналізів призначити правильне лікування, яке призвело до приголомшливого результату!
|
|
| |
Христина20 | Повідомлення # 6 |
Майор
| Так, дійсно, я дуже вдячна Колосову Олександру Миколайовичу, він єдиний в Одесі, який реально допоміг мені вилікувати уретрит.
|
|
| |
Волкова | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я дуже задоволена прийомом Ставнічого Олексія, це досвідчений майстер. Він вичерпно знає свою професію. Раджу його всім, хто хоче зміцнити здоров'я.
|
|
| |
Guzel | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Я хочу потрапити на прийом до лікаря Колосова, дайте його контакти?
|
|
| |
МарьяКо | Повідомлення # 9 |
Майор
| Олександр Миколайович приймає в десятій лікарні на Малиновського 61, контактний телефон - 0967424737.
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Шановні панове! Хочу записатися до Ставнічого Олексія, буду щаслива, якщо залишите його контакти.
|
|
| |
Daniyar1991 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Олексій Ставнічій приймає в Амбулаторії Сімейного Лікаря на Фонтанській дорозі 49 та в МЦ "Експерт Хелс" на Генерала Ватутіна 1, особистий телефон - 0961258886.
|
|
| |
Акакій | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Дійсно сказали, що Колосов Олександр Миколайович і Ставнічій Олексій Сергійович найдосвідченіші лікарі в місті, знаю з особистого досвіду.
|
|
| |
Алісія25 | Повідомлення # 13 |
Майор
| Дякую за чудові відгуки.
|
|
| |