Як знайти хорошого уролога Одеса
|
|
Krokodil1 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як знайти хорошого уролога Одеса
Доброго ранку! Запропонуйте мені грамотного уролога, який може безперечно допомогти вилікуватися, а не призвести до серйозних ускладнень. Не терпиться почути про тих фахівців, у яких ви лікувалися або знаєте за порадами сусідів.
|
|
| |
romanovich | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені теж цікаво дізнатися про такого фахівця, а то я давно в пошуку. Якщо ви стикалися з таким лікарем, дайте рекомендацію, до кого правильніше звернутися, щоб домогтися позитивного успіху.
|
|
| |
Айлін | Повідомлення # 3 |
Майор
| Я в безрезультатному пошуку грамотного лікаря. Якщо хтось стикався з таким професіоналом, дайте пораду, до кого краще йти.
|
|
| |
Бєляєва1993 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| А я знайшла такого андролога-уролога - це Колосов Олександр Миколайович, найкращий лікар, незрівнянний у своїй спеціалізації. Мені допоміг вилікувати пієлонефрит. Хочу його вам радити!
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Я також знайшла допомогу в особі Олександра Колосова, він зміг на основі моїх досліджень призначити коректне лікування, яке призвело до позитивного успіху!
|
|
| |
Христина20 | Повідомлення # 6 |
Майор
| Так, правда, я дуже зобов'язана Колосову Олександру, він єдиний в Одесі, який реально допоміг мені вилікувати запалення сечового міхура.
|
|
| |
Волкова | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я дуже задоволена лікуванням уролога Колосова, це досвідчений ас. Він досконально знає свою роботу. Раджу його всім, хто хоче зміцнити здоров'я.
|
|
| |
Guzel | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Мені хочеться проконсультуватися з Колосовим Олександром, надайте його контакти?
|
|
| |
МарьяКо | Повідомлення # 9 |
Майор
| Олександр Миколайович працює в лікарні №10 на Малиновського 61, контактний телефон - 0967424737.
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Чудовий прийом, усім раджу цього лікаря. Все пройшло чудово. Спілкування було гарне, яке і має бути від лікаря до пацієнта. Олександр Миколайович все розповів, все пояснив доступно і зрозуміло.
|
|
| |
Daniyar1991 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Лікар Колосов викликає прихильність до себе, легкий у спілкуванні, все зрозуміло і доступно пояснює. Можу його рекомендувати!
|
|
| |
Акакій | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Добре написали, що Олександр Миколайович Колосов найграмотніший професіонал у місті, знаю на індивідуальному досвіді.
|
|
| |
Алісія25 | Повідомлення # 13 |
Майор
| Дякую за потрібні коментарі.
|
|
| |