Знайти андролога в Одесі
|
|
Krokodil1 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Знайти андролога в Одесі
Порекомендуйте досвідченого андролога, який може безсумнівно допомогти зцілитися, а не погіршити становище. Бажано прочитати про тих лікарів, у яких ви лікувалися або знаєте за порадами знайомих і друзів.
|
|
| |
romanovich | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені до того ж цікаво дізнатися про такого фахівця, а то я досі в пошуку. Якщо ви стикалися з таким супер лікарем, висловіть свою думку, до кого правильніше звернутися, щоб досягти хорошого успіху.
|
|
| |
Айлін | Повідомлення # 3 |
Майор
| Ми з чоловіком у безрезультатному пошуку досвідченого лікаря. Якщо хтось стикався з таким фахівцем, дайте рекомендації, до кого краще звертатися.
|
|
| |
Бєляєва1993 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| А я розшукала такого андролога-уролога - це Колосов Олександр Миколайович, чудовий лікар, незрівнянний у своєму напрямку. Мені допоміг вилікувати пієлонефрит. Хочеться його вам рекомендувати!
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| І мені надав неоціненну допомогу доктор Колосов, він зміг, дослідивши мої аналізи, призначити правильне лікування, яке призвело до шикарного успіху!
|
|
| |
Христина20 | Повідомлення # 6 |
Майор
| Так, вірно, я дуже зобов'язана Колосову Олександру Миколайовичу, він єдиний у місті, який насправді допоміг мені вилікувати цистит.
|
|
| |
Волкова | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я дуже вражена прийомом Олександра Миколайовича, це досвідчений ас. Він досконально знає свою професію. Раджу його всім, хто хоче вилікуватися.
|
|
| |
Guzel | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Я хочу потрапити на прийом до Колосова Олександра Миколайовича, надайте його контакти?
|
|
| |
МарьяКо | Повідомлення # 9 |
Майор
| Колосов Олександр Миколайович працює в МКЛ №10 на Малиновського 61, контактні дані - 0967424737.
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Думка у мене залишилася чудова, Олександр Миколайович був дуже компетентний у всіх питаннях, які я йому ставив, одразу ж знайшов шляхи вирішення проблеми.
|
|
| |
Daniyar1991 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Я отримав абсолютно нову якість життя, завдяки його досвіду і професійним знанням.
|
|
| |
Акакій | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Дійсно сказали, що Олександр Миколайович Колосов найрозумніший лікар у місті, знаю на індивідуальному досвіді.
|
|
| |
Алісія25 | Повідомлення # 13 |
Майор
| Великодушно вдячна за добрі пропозиції.
|
|
| |