Олександр Миколайович Колосов відгуки
|
|
Амірам0276 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Олександр Миколайович Колосов відгуки
Хочеться дізнатися про уролога Колосова Олександра Миколайовича з МКЛ № 10. Що можете сказати з приводу цього фахівця? Чи зміг допомогти він вам? Які будуть ваші рекомендації про цього фахівця?
|
|
| |
Avaz | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Олександр Миколайович дуже доброзичливий, грамотний, після прийому я отримав призначення на лікування. Хороший індивідуальний підхід. Рекомендую!
|
|
| |
Тихон | Повідомлення # 3 |
Сержант
| З упевненістю можу сказати, що Колосов О.М. - це лікар з великої літери. Дуже уважний, добрий, компетентний у всіх питаннях, що стосуються його спеціальності і не тільки. Завжди ставиться з розумінням і повагою до своїх пацієнтів, що важливо в наш час. Дуже вдячний і радий, що є такий порядний лікар.
|
|
| |
Dann265 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Через певні обставини мені довелося звернутися до лікаря цього профілю. Прийомом залишився повністю задоволений, лікар поводився дуже тактовно і професійно. Олександр Миколайович взяв необхідні аналізи, призначив дієве лікування, яке дало позитивний результат.
|
|
| |
Нільс | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Колосов О.М. чудовий лікар із професійним підходом до справи. Грамотний, відповідальний і переконливий лікар. Пояснює все найпростішою мовою. Рекомендую цього уролога.
|
|
| |
Leopard | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Професіонал своєї справи, за два прийоми виявив проблему і призначив лікування, з кожним днем відчуваю поліпшення. У кого виникли проблеми, раджу цього лікаря, він не намагається вам нав'язувати непотрібні сеанси, тим більше здавати аналізи, які не відповідають симптомам.
|
|
| |
Дикон | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Відвідування лікаря такої кваліфікації завжди викликає в мене сум'яття, але Олександр Миколайович провів прийом бездоганно. Дуже багато розповідає, відповідає на абсолютно всі запитання, що свідчить про його професіоналізм. Розвіяв купу сумнівів і забобонів. Рекомендую 1000%.
|
|
| |
Barchop | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Професіонал своєї справи, все пояснює доступно, моментально визначає проблему, без сумнівів ставить правильний діагноз і виписує гідне лікування.
|
|
| |
Митька | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Олександр Миколайович викликає прихильність до себе, на прийомі не було замудрених фраз. Щодо операції лікар справжній ювелір. Операція була зроблена швидко, безболісно, якісно (шов дуже маленький і акуратний). Після процедури не було жодних ускладнень.
|
|
| |
Heraclius | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я звернувся до Олександра Миколайовича за рекомендацією знайомого. Довго сумнівався щодо операції, але, поговоривши з лікарем, зважився і не пошкодував. Життя після проведеної процедури стало набагато комфортнішим. Сама операція пройшла швидко, дуже розташувала обстановка під час процедури. Тим, кому необхідна циркумцизія, я однозначно рекомендую Колосову О.М.
|
|
| |
Джозеф | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Можете дати контактну інформацію про Колосова О.М.
|
|
| |
Дикон | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Олександр Миколайович працює в 10-й лікарні на Малиновського 61, телефон 0967424737.
|
|
| |
Bahram | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Уміння знаходити підхід до будь-якого пацієнта, оперативність у постановці діагнозу, грамотне призначення лікування. Олександр Миколайович Колосов - лікар від Бога.
|
|
| |