Андролог Одеса вартість
|
|
Екаttерина | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Андролог Одеса вартість Дівчата з Одеси! Підкажіть хорошого андролога, такого, щоб не займався просто викачуванням грошей, а зміг допомогти вилікуватися.
|
|
| |
Аліса49 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| У нас теж із чоловіком така проблема, але поки не змогли знайти грамотного фахівця, який зміг нам допомогти.
|
|
| |
Gala37 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| І ми в пошуках андролога, якщо знаєте, буду дуже вдячна за рекомендації.
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Мого чоловіка вилікував від безпліддя - андролог Колосов Олександр Миколайович, до нього раджу звертатися.
|
|
| |
Vasilina | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| 7 років із чоловіком у шлюбі, але довгоочікувана вагітність не наступала. Зайнявшись цією проблемою впритул, ми обидва пройшли комплексне обстеження. З'ясувалося, що причина в чоловікові. На лікування він потрапив до лікаря Колосова. Олександр Миколайович підібрав курс лікування, і вів свого пацієнта не один місяць. Однак усе окупається результатом - я змогла завагітніти, і ми з чоловіком у щасливому очікуванні первістка.
|
|
| |
Max_6 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| На відміну від попередніх фахівців, на яких я витратив 1,5 року, Олександр Колосов моментально поставив правильний діагноз, а після провів успішне лікування Вважаю, що з цим лікарем мені пощастило!
|
|
| |
Leopard | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Звернувся до уролога-андролога Колосова О.М. з питання тривалого безпліддя. Професійний підхід, дуже делікатний лікар, отримав докладні відповіді на всі запитання. Олександр Миколайович швидко вирішив проблему після нетривалого лікування. Як підсумок: отримали довгоочікувану вагітність у 2022 році, і народилася довгоочікувана донечка. Дякую і рекомендую.
|
|
| |
Ельдар | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Це єдиний лікар, лікування безпліддя у якого закінчилося позитивним результатом і лікування, дійсно, було лікуванням, а не ходіння по муках.
|
|
| |
Tolyaaa | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Я нещодавно пройшов курс лікування в андролога Колосова Олександра Миколайовича. Дуже вдячний йому за відмінний результат! Лікар дав корисні рекомендації, про які постараюся пам'ятати і застосовувати в потрібний момент. Хочу зазначити, що лікар добре розбирається у своїй спеціальності, поводиться тактовно з пацієнтами. Я всім задоволений.
|
|
| |
Avaz | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Чудовий лікар, життя до і після, і після набагато краще. Я вкрай соромився йти до уролога, але з перших же хвилин атмосфера була налагоджена. Під час лікування скориговано фізичний і психологічний стан. Шкодую тільки про те, що не прийшов раніше.
|
|
| |
Хриса | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Мій чоловік потребує допомоги андролога, залиште координати Олександра Миколайовича.
|
|
| |
Max_6 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Телефонуйте і записуйтеся на прийом - 0967424737.
|
|
| |
Anwar | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Сподобалося, як ретельно вивчив проблему, зібрав усі необхідні дані й одразу влучив у точку лікуванням.
|
|
| |