Відгуки урологи Одеси
|
|
Тихон | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки урологи Одеси
Добрий день! Я шукаю рекомендації щодо урологів в Одесі. Якщо хтось із вас мав позитивний досвід звернення до уролога і може порекомендувати лікаря, на якого можна покладатися, прошу поділитися.
|
|
| |
ЧургуліяСаша | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Сподівався знайти досвідченого уролога, але пошуки привели тільки до розчарування. Не можу зрозуміти, чому так складно знайти хорошого лікаря в Одесі.
|
|
| |
Зоня | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Пошук уролога став справжнім випробуванням. Довіряти здоров'я будь-кому я не готовий, але й знайти гідного фахівця так і не вдалося.
|
|
| |
Петрик25 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Завдяки рекомендації друга я потрапила на прийом до лікаря Колосова Олександра Миколайовича. Це був момент, коли мої болісні пошуки нарешті закінчилися. Він одразу визначив причину проблеми і запропонував лікування, яке спрацювало на ура!
|
|
| |
Сергуня | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Низка невдалих візитів до різних урологів підкосила мою віру в систему охорони здоров'я. Але зустріч із лікарем Колосовим Олександром Миколайовичем повернула мені надію. Його професіоналізм і вміння знайти правильне рішення - це справжня знахідка.
|
|
| |
ДубовМакс | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже радий, що мені пощастило познайомитися з лікарем Колосовим Олександром Миколайовичем. Його знання в галузі урології вражають, а здатність пояснити складні речі доступно - справжній талант.
|
|
| |
Vladlen | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Лікар Колосов Олександр Миколайович - справжній професіонал. Я був вражений його увагою до деталей і глибокими знаннями. Він підійшов до моєї проблеми ретельно і відповідально.
|
|
| |
ГамлетБалашов | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Не можу не поділитися своїм враженням від візиту до лікаря Колосова Олександра Миколайовича. Його знання і досвід у галузі урології настільки вражають, що я почуваюся в надійних руках.
|
|
| |
Березін | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Лікар Колосов Олександр Миколайович - це саме той фахівець, який уважно вислуховує і розуміє пацієнта. Його професійний підхід і доброзичливе ставлення відразу заслуговують на довіру.
|
|
| |
КальченкоБорис | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть, де приймає Олександр Миколайович?
|
|
| |
Vladlen | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| У лікарні №10 на Малиновського.
|
|
| |
YTR | Повідомлення # 12 |
Сержант
| А контактний телефон у нього є?
|
|
| |
Петрик25 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Так, є - 0967424737, телефонуйте і записуйтеся.
|
|
| |