Відгуки андрологи Одеси
|
|
Martin5 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки андрологи Одеси
Вітаю! Потребую консультації хорошого андролога і шукаю рекомендації від тих, хто звертався до подібних фахівців в Одесі. Можете порекомендувати лікаря з хорошою репутацією, буду вдячний за поради.
|
|
| |
Xsantox | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Вважав, що зможу знайти андролога з передовими методами лікування, але опинився в замкнутому колі буденних порад і недостатньо інноваційних підходів.
|
|
| |
Voronin09 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Шукав андролога з відмінною репутацією та позитивними відгуками пацієнтів. Але навіть після численних консультацій та огляду лікарів, не знайшов того, хто міг би мені допомогти насправді.
|
|
| |
1Jonny | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Мої зусилля з пошуку компетентного андролога супроводжувалися постійними розчаруваннями. Ситуація змінилася, коли я опинився на прийомі у лікаря Колосова Олександра Миколайовича. Його точна діагностика та успішне лікування стали переломним моментом.
|
|
| |
1Betty6 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Довгий час я боровся з недугою і безуспішно намагався знайти андролога, здатного мені допомогти. Моя удача повернулася до мене, коли мені вдалося потрапити на прийом до Колосова Олександра Миколайовича. Його професійна майстерність зробила диво, і я нарешті почав почуватися краще.
|
|
| |
Darwin | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| З великою повагою ставлюся до Колосова Олександра Миколайовича за його професійне володіння андрологією. Він не тільки правильно діагностує, а й створює довірчу атмосферу з пацієнтами.
|
|
| |
Ed1k | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Дуже задоволений результатами звернення до андролога Колосова Олександра Миколайовича. Його досвід і компетенція дозволили мені подолати проблеми, з якими я боровся вже довгий час.
|
|
| |
Федір | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| З великим задоволенням рекомендую Колосова Олександра Миколайовича як андролога. Його знання і розуміння питань здоров'я чоловіків допомогли мені вирішити давні проблеми.
|
|
| |
Smirnoff | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть, у якій клініці працює Олександр Миколайович.
|
|
| |
Voronin09 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У лікарні №10 на Малиновського 61.
|
|
| |
Аристарх | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| А номер телефону є?
|
|
| |
Darwin | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Так, є, тримайте - 0967424737.
|
|
| |
Аркадій1997 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Знайти дійсно хорошого андролога - справжня удача. Я вдячний лікарю Колосову Олександру Миколайовичу за його професіоналізм і ефективне лікування, яке привело мене до повного одужання.
|
|
| |