Лихачова Лариса Одеса відгуки
|
|
Єва25 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лихачова Лариса Одеса відгуки
Дівчата, хто лікувався від безпліддя у Лихачової Лариси, залиште свій відгук. Допомогла вона вам?
|
|
| |
Анжела38 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Хороша лікарка, уважна лікарка, все розповість що зроблено, мені особисто виправила помилки попередньої лікарки Журавльової В.А., тепер звертатимуся тільки до Лариси Євгенівни!
|
|
| |
Лапуля | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Не вірю своєму щастю, що мені порекомендували Лихачову Ларису. Просто краще не буває, професіонал з великої літери і дуже душевна, добра, чуйна жінка. Все дуже докладно описала, розповіла і написала, все чітко і по справі. Рекомендую!
|
|
| |
ДіанаК | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Завдяки таким лікарям трапляється диво на цій землі! Ми дуже довго боролися стати батьками, які тільки клініки в Одесі не відвідували, все було марно, поки я дивом не опинилася на прийомі у цього прекрасного доктора Ліхачової, і зараз ми щасливі батьки прекрасної донечки!
|
|
| |
Шарлотта | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Лариса Євгенівна - грамотний фахівець і хороша людина, не тільки дасть правильні рекомендації щодо лікування, а й завжди підтримає, відповість на всі запитання, її професіоналізм і турбота про кожну свою пацієнтку приносить тільки позитивний результат! Дівчатка, хто вибирає до кого звернутися, не втрачайте дорогоцінний час, біжіть до Лариси Євгенівни на прийом!
|
|
| |
Ніла | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Є такі лікарі, після відвідування яких відчуваєш прилив сил і віру, що у тебе все добре. Ось таким лікарем є Лихачова Лариса Євгенівна. Вона не дасть опустити руки і зробить все, що від неї залежить і навіть трішечки більше, щоб ви прийшли до своєї мети. Грамотний фахівець, ніяких зайвих призначень і тепло в очах! вдячна Ларисі Євгенівні, за моє маленьке сопуче щастя під боком!
|
|
| |
Ждана | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Звернулася з проблемою безпліддя, Лариса Євгенівна дала чіткі інструкції, були проведені процедури і здані аналізи в найкоротші терміни, ми дізналися, що скоро станемо батьками. Лариса Євгенівна - лікар з великої літери!
|
|
| |
Яда | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Лариса Євгенівна професіонал своєї справи. Дуже грамотна, все доступно розповість. Довгий час я не могла завагітніти, Лариса Євгенівна поставилася до мене дуже уважно, призначила потрібні обстеження, нічого зайвого. У підсумку все пройшло успішно, мені вдалося завагітніти. До неї спостерігалася і лікувалася у Морозової О. В. Два рази був викидень. Рекомендую Ларису Євгенівну - чудовий гінеколог!
|
|
| |
Ірида | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Підкажіть, як можна записатися до Лариси Лихачової?
|
|
| |
Ніла | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Номери телефонів адміністратора клініки: 094-917-34-22, 098-761-01-28
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Підкажіть, що це за клініка і де вона розташована?
|
|
| |
Анжела38 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Це клініка "Лікаріум", що розташована на Французькому бульварі 60, це територія колишнього санаторію "Росія".
|
|
| |
Афа | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дуже сподобалася лікарка-гінекологиня Ліхачова Л.Є. Приємна і легка людина у спілкуванні. Вислухає проблему. Усе детально розповість. Грамотний фахівець. Рекомендую!
|
|
| |