Гінеколог Одеса Таїрове
|
|
Анюта | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Одеса Таїрове
У мене сальпінгоофорит. Порекомендуйте грамотного гінеколога, який зможе допомогти вилікувати це захворювання?
|
|
| |
Машуня | Повідомлення # 2 |
Майор
| Можу порекомендувати грамотного гінеколога Лихачову Ларису Євгенівну, я до неї потрапила за рекомендацією. Тепер сама рекомендую лікаря. З питань жіночого здоров'я - тільки до неї! Привітна, уважна, акуратна, не нав'язує зайвих аналізів. Рекомендую, як жінка і мама п'яти дітей.
|
|
| |
Люся45 | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Два роки не могла завагітніти. Обстежилася за повною програмою. Обійшла величезну кількість лікарів, включно з Бевз, Кожухар, Журавльовою. Жоден лікар, крім Лариси Євгенівни, не запропонував перевірити прохідність маткових труб, натомість усі поголовно намагалися допомогти мені завагітніти за допомогою гормонів. З'ясувалося, що функціонує лише одна труба. Після перевірки труб збільшується шанс завагітніти в перші два або три цикли. Як підсумок - моїй доньці 1,5 року. Я завагітніла в наступному ж циклі після цієї процедури!
|
|
| |
Кармелітта | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Лікар Міщенко Ольга - чарівниця, професіонал! Обожнюю цього лікаря! Дуже уважний фахівець, зайвого не призначає, підвищує настрій своїм оптимізмом, завжди вислухає, порадить, яке лікування краще, дасть рекомендації. Раджу всім звертатися до неї!
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Міщенко Ольга - лікарка з великої літери. Професіонал своєї справи. Завдяки їй у мене двоє діток, хоча лікарі говорили, що і першого то не народжу, а про друге і мріяти не варто. Рекомендую!
|
|
| |
Яка | Повідомлення # 6 |
Майор
| Найкращий лікар це Ольга Міщенко! До неї була у Морозової, Журавльової, Кожухар, які тільки залякували, призначали безглузді препарати і непотрібні аналізи. Тут усе по справі, нічого зайвого!
|
|
| |
Генрієтта | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Відмінний лікар Ольга Опанасівна. Уважний підхід до кожного пацієнта. Результатом задоволена. Дуже шанобливе ставлення до пацієнтів. Рекомендую всім!
|
|
| |
Феміда | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Як можна записатися на прийом до лікаря Лихачової?
|
|
| |
Машуня | Повідомлення # 9 |
Майор
| Ось номери телефонів: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Мілена | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Підкажіть, як записатися до Ольги Міщенко?
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Телефонуйте в клініку Лікаріум, телефони написали вище.
|
|
| |
Оліса | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Перебувала на обліку у зв'язку з вагітністю у Лариси Євгенівни - професіонал своєї справи. Усім рекомендую, чудовий фахівець.
|
|
| |