Гінеколог Одеса Черемушки
|
|
Регіна | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Одеса Черемушки
Потрібна консультація грамотного гінеколога, бажано на Черемушках. Порадьте до кого краще звернутися?
|
|
| |
Іветта | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я б порадила звернутися до Лихачової Лариси Євгенівни, кваліфікований і обізнаний гінеколог, який багатьом допоміг.
|
|
| |
Стася | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Міщенко Ольга Опанасівна - грамотний лікар, який допоможе з плануванням дитини і з жіночим здоров'ям. Не бачила ще жодного гінеколога, який би так підходив до лікування. Спочатку повне обстеження + аналізи, а потім уже лікування. Говорить тільки по суті, все коротко і зрозуміло, на всі запитання відповідає чітко. Загалом - ідеальний лікар.
|
|
| |
Ялина | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Під її чуйним наглядом із діагнозом "звичне невиношування" я народила здорового сина. Крім того, Лариса Євгенівна допомогла швидко відновитися після пологів, призначила грамотне лікування. Усім рекомендую Лихачову Л. Є., як грамотного фахівця і майстра своєї справи.
|
|
| |
Луїза | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Раджу всім хто хоче виносити здорову дитину звертатися до Міщенко О.О. Я спочатку спостерігалася у Морозової О.В. Під її наглядом, у мене на 20 тижні стався викидень, що стало трагедією для мене.
|
|
| |
ЛейлаКо | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Лариса Євгенівна - це унікальна людина і неймовірний професіонал. Є її пацієнтом, тому жодних проблем, зокрема вагітність і пологи як за підручником. Рекомендую!
|
|
| |
Дея | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Чудовий лікар Лариса Євгенівна! Завжди привітна, чуйна, тактовна, а найважливіше, професіонал своєї справи! Той випадок, коли до лікаря приходиш з посмішкою і знаєш, що всі твої проблеми можна вирішити.
|
|
| |
Аврелія | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дуже грамотний і уважний фахівець Міщенко Ольга! Своє здоров'я довіряю тільки їй. Незважаючи на кількість пацієнтів, пам'ятає всіх, і не потрібно пояснювати, хто ти і навіщо прийшла. Просто лікарка від Бога. Рекомендую.
|
|
| |
Аніса | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Як можна записатися на прийом?
|
|
| |
Стася | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Телефонуйте за номерами: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Еда | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Скільки коштує прийом?
|
|
| |
Іветта | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Прийом коштує 600 грн.
|
|
| |
Зефір | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Чудовий лікар! Довіряю тільки Ларисі Євгенівні! Усіх знайомих привела, всі задоволені! Усім раджу!
|
|
| |