Найкращий гінеколог Одеса
|
|
Белла | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий гінеколог Одеса
У мене ерозія шийки матки. Підкажіть, грамотного фахівця до якого можна звернутися в Одесі?
|
|
| |
Асель | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я довго вибирала собі лікаря. Запитувала у знайомих, читала відгуки. І вибрала Лихачову Ларису Євгенівну Я вірила, що вона мені допоможе. Уперше зустріла такого лікаря. Настільки підійшла до моєї проблеми. Усе пояснила мені. Такому лікарю можна довіритися. Рекомендую!
|
|
| |
Локі | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Ось я завжди кажу - професіоналів видно відразу! Сьогодні нарешті потрапила на прийом до Лариси Євгенівни, вона виправдала всі мої очікування, дуже чуйна, добра, світла людина, а головне - грамотний професіонал своєї справи! Усім своїм знайомим уже її порекомендувала!
|
|
| |
Зіда | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Прекрасна лікарка Міщенко Ольга! Знаєте, є такі лікарі, в яких ти впевнений на всі 100%. Для мене Ольга Опанасівна саме такий лікар. Це велика рідкість зараз. Я дуже рада, що в мене є мій лікар.
|
|
| |
Зориночка | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дуже задоволена що колись із Ларисою Євгенівною звела доля! Після 2 завмерлих вагітностей, коли я спостерігалася у гінеколога Морозової, вона допомогла виносити і народити здорового малюка. Задоволена нею на всі 100%.
|
|
| |
Абігаль | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Мені подобається Лариса Євгенівна. Вона справжній професіонал своєї справи, дуже уважно ставиться до кожного без винятку. Я із задоволенням її всім рекомендую. А також у неї спостерігалися мої подруги, і народили прекрасних малюків.
|
|
| |
Патрісія | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Багатьох гінекологів у місті мені довелося обійти, я була у Журавльової, Кожухар, Морозової, але жоден не зміг мені допомогти. Виписували дорогі ліки, які давали тимчасовий ефект полегшення. І тільки Лариса Євгенівна змогла мені допомогти у лікуванні хвороби, вирішила мою проблему остаточно. Дуже грамотний і зацікавлений в одужанні пацієнта фахівець, абсолютно адекватне обстеження і лікування. Не призначає непотрібних аналізів. Тепер - тільки до неї!
|
|
| |
Бекка | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Міщенко Ольга, лікарка дуже уважна, професіонал своєї справи. Трепетно поставилася до проблеми, і грамотно підібрала лікування. Буду рекомендувати її своїм знайомим.
|
|
| |
Джуді | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Як можна записатися на прийом до лікаря Лихачової або Міщенка?
|
|
| |
Зіда | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88 - адміністратор клініки Наталія.
|
|
| |
Алія | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Де ця клініка розташована?
|
|
| |
Патрісія | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Це клініка "Лікаріум", розташована на Французькому бульварі 60.
|
|
| |
Гузель | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| За порадою знайомої звернулася до Міщенко О.О. Мені дуже сподобалася лікарка, досконально вивчила всі мої минулі дослідження, призначила додаткове обстеження і на підставі цього призначила курс лікування. Рекомендую!
|
|
| |