Гінеколог Південний
|
|
Викусся | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Південний
Почали турбувати болі по жіночій частині. хочу пройти обстеження в Одесі, у нас у Южному хороших фахівців немає. Порадьте до кого краще мені звернутися в Одесі?
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Я рекомендую Ларису Євгенівну Лихачову, мені вона допомогла уникнути операції, а вилікувала стандартним шляхом.
|
|
| |
Michael7 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Особисто мені Лариса Євгенівна дуже сподобалася. Тактовна, ввічлива. Огляд провела вкрай акуратно і делікатно. Усе пояснила, терпляче відповіла на всі мої запитання. Заспокоїла і підбадьорила. Я пішла вкрай задоволена. Повернуся до вас ще обов'язково!
|
|
| |
1Jonny | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Рекомендую Міщенко Ольгу - лікар високої кваліфікації з величезним досвідом роботи. Свого часу, завдяки її уважності, вдалося вчасно зупинити неприємне захворювання, яке загрожувало перерости в онкологію.
|
|
| |
Mountain8 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Лариса Євгенівна і справді досвідчений лікар, відповідальний, вдумливий і акуратний. Головне, що незважаючи на багаторічну роботу з хворими, вона не зачерствіла душею, не перестала співчувати і співпереживати! Я педагог і розумію, наскільки це цінна якість. Мені Лариса Євгенівна допомогла. Так вийшло, що попередні два гінекологи не особливо, мабуть, прагнули допомогти, не вважали мою проблему серйозною. На щастя, Лариса Євгенівна так не думала, тому довела свою справу до кінця. За що я їй дуже і дуже вдячна!
|
|
| |
JojiM | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Загалом, дівчатка, якщо шукаєте хорошого лікаря, дійсно грамотного, доброго і світлого, вирушайте до Лихачової Лариси Євгенівни! Тільки відразу попереджаю, що запис у неї досить щільний, можливо, доведеться почекати.
|
|
| |
PchelkaMaya | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Це велика удача, потрапити до такого грамотного лікаря, як Міщенко Ольга Опанасівна! Протягом 2-х років нам із чоловіком не вдавалося зачати дитину. Гінекологи, до яких я зверталася раніше, не могли поставити точний діагноз і підібрати необхідне лікування. Від пройденої купи досліджень не було жодної користі. Ольга Опанасівна з розумінням підійшла до моєї проблеми. Лікар призначила здати аналізи на гормони. З'ясувалося, що в мене низький рівень прогестерону. Через 7 місяців лікування ми, нарешті, отримали довгоочікуваний позитивний тест!
|
|
| |
Krokodil1 | Повідомлення # 8 |
Полковник
| Скажіть як я можу записатися на прийом?
|
|
| |
Michael7 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| За цими номерами телефонів: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Rabbitcute | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Можна дізнатися вартість прийому?
|
|
| |
1Jonny | Повідомлення # 11 |
Сержант
| 600 грн.
|
|
| |
Tolyaaa | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дівчата, не займайтеся самолікуванням! Довіряйте своє здоров'я грамотним професіоналам! Ольгу Опанасівну я рекомендую всім знайомим і рідним!
|
|
| |