Гінеколог Тарутине
|
|
Огнеса | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Тарутине
У мене була "завмерла" вагітність, хочу пройти обстеження і якщо потрібно лікування. Знайомі рекомендують їхати в Одесу, бо там найкращі фахівці. Підкажіть до кого краще звернутися?
|
|
| |
Felixx | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Думаю, вам варто звернутися до Лихачової Лариси Євгенівни, це обізнаний гінеколог, якому варто довіритися!
|
|
| |
Maryana4 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна - чудовий високопрофесійний лікар! Коректна, чітко відповідає на будь-які запитання, викликає довіру, приємна в спілкуванні. Я була на первинному і потім на повторних прийомах. На первинній консультації мені було проведено низку аналізів. У результаті огляду, аналізів і досліджень було проведено лікування. Усі процедури були здійснені дуже комфортно, делікатно, реабілітаційного періоду я навіть не помітила. Вперше за свої 33 роки я зустріла лікаря-гінеколога, до якого приємно звертатися. Щиро рекомендую Ларису Євгенівну, як високопрофесійного і дуже приємного у спілкуванні та комунікації лікаря кожній дівчині.
|
|
| |
Rose9 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| З легкої руки і настанов Ольги Опанасівни Міщенко у мене вийшло завагітніти, хоча я в це і не вірила! Я дуже вдячна цьому чудовому лікарю і рекомендую її Вам!
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Лариса Євгенівна - найкращий гінеколог. Якби не вона, то в мене не було б довгоочікуваної дитини. Дуже уважна, приємна і професійна.
|
|
| |
Nadya3 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Спостерігаюся у Лариси Євгенівни. Вона дуже уважна, професійна! Усі мої подруги тепер теж у неї спостерігаються. У мене багато було проблем по-жіночому, Лариса Євгенівна вилікувала все, тепер я абсолютно здорова людина. Побільше б таких професіоналів!
|
|
| |
Fanyaa | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Ольга Опанасівна - це лікар за покликанням, професіонал. Вона дуже уважна, ввічлива, добра. Я довіряю їй і рекомендую всім.
|
|
| |
Mariko | Повідомлення # 8 |
Майор
| Я знайшла для себе найкращого гінеколога, це Ольга Опанасівна Міщенко. Професіонал своєї справи, грамотна, акуратна, делікатна, доброзичлива, загалом у ній є всі якості, необхідні лікарю цього профілю. Говорить тільки по справі, нічого зайвого, все чітко. Дуже приємно з нею спілкуватися, ніколи не нахамить, не нагрубить. Я дуже задоволена, що спостерігаюся в неї.
|
|
| |
Lybava | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Як я можу потрапити до цих гінекологів?
|
|
| |
Maryana4 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Записатися можна через адміністратора клініки: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88м
|
|
| |
Korol000 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Вартість прийому яка?
|
|
| |
Nadya3 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я платила 600 грн.
|
|
| |
Venik | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна - унікальна людина, а головне, професіонал своєї справи! Надзвичайно чуйна та уважна лікарка.
|
|
| |