Гінеколог Кілія
|
|
Афа | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Кілія
Проходила післяпологове лікування в Кілії - безрезультатно. Порекомендуйте хорошого гінеколога в Одесі?
|
|
| |
Клара | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я раджу звернутися до Лариси Євгенівни Лихачової, дуже кваліфікований фахівець.
|
|
| |
Лапуля | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Лариса Євгенівна, це той самий чарівний лікар-гінеколог для всіх жінок! Вона дарує всім нам радість, щастя, віру на щасливе материнство! Захоплююся її талантом лікаря - мудрістю, досвідом, спокоєм, надією на краще, якими вона ділиться з пацієнтами. Рекомендую!
|
|
| |
ОлесяО | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Лариса Лихачова - грамотний, спокійний, небайдужий фахівець, мені з нею дуже комфортно, вона завжди налаштовує на хороше і сама радіє моїм успіхам. Я їй повністю довіряю.
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Дуже рекомендую Міщенко Ольгу. Дуже приємна і чуйна жінка, комплексно подивилася на мою проблему і прописала дійсно продуктивне лікування. До цього не могли вилікувати два інших гінекологи... Для мене ще дуже важливим було те, що вона не призначає мільйон непотрібних і дорогих аналізів, не розводить на гроші.
|
|
| |
Циля | Повідомлення # 6 |
Сержант
| До Лариси Євгенівни звертаюся не вперше. Лікую в неї гормональний збій і не тільки. До пацієнтів ставиться ввічливо й тактовно. Зазвичай записуюся заздалегідь, бо в неї не завжди вільно. Такі лікарі на сьогодні - це рідкість!
|
|
| |
Павла | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Дуже рада, що нарешті знайшла хорошого фахівця, гінеколога, який зміг поставити діагноз і призначити правильне лікування. Якось легко з Ольгою Опанасівною спілкуватися, не соромишся, ставиш запитання, вона на все відповідає повними відповідями, ясно і детально. Після огляду направила мене на аналізи, уважно поставилася. Планую тепер постійно у неї спостерігатися, оскільки планую вагітність і мені необхідний дуже хороший лікар, якому я зможу довіряти і звертатися в будь-який час за консультацією.
|
|
| |
Анжела38 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Підкажіть, як можна записатися до Лариси Лихачової або Ольги Міщенко?
|
|
| |
Лапуля | Повідомлення # 9 |
Сержант
| 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88 - адміністратор клініки Наталія.
|
|
| |
Агата | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Де ця клініка розташована?
|
|
| |
Циля | Повідомлення # 11 |
Сержант
| На Французькому бульварі 60.
|
|
| |
Листик | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Відвідала Ольгу Опанасівну за рекомендацією подруги. Не пошкодувала! Лікарка дуже тактовна, уважна. Все зрозуміло і доступно пояснила.
|
|
| |