Гінеколог Подільськ
|
|
Кая | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Подільськ
Мені в Подільську поставили діагноз безпліддя. Хочу пройти додаткове обстеження в Одесі для підтвердження діагнозу. Підкажіть до якого лікаря мені краще звернутися?
|
|
| |
Флора | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Я можу порадити звернутися до Лихачової Лариси Євгенівни, я сама з Подільська і багато моїх знайомих зверталися до неї і отримали кваліфіковане лікування.
|
|
| |
sunset24 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Спостерігаюся у Лариси Євгенівни протягом 6 місяців. Лікар - професіонал із ґрунтовним причинно-наслідковим мисленням, уважним ставленням. Прийоми завжди проходили у вигляді душевної бесіди, пояснень мені стану мого здоров'я і планування тактики лікування. Жодного разу я не вийшла з прийому незадоволена або розгублена.
|
|
| |
Zhanna072 | Повідомлення # 4 |
Полковник
| Була на прийомі в Ольги Опанасівни Міщенко Кваліфікований фахівець, який має глибокі знання у своїй галузі та душевну людину.
|
|
| |
Olesya8 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Спостерігаюся у Лариси Євгенівни, супер лікар! Професіонал своєї справи, раджу всім знайомим і друзям. Усі, хто в неї був, у захваті від цієї лікарки.
|
|
| |
Gloria09 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Вивчає проблему пацієнта з усіх боків, зокрема й психологічно. Оцінює всі ризики і максимально віддається пацієнту. Після її консультацій немає сумнівів у її компетентності та професіоналізмі. Побільше б таких відповідальних фахівців, як Лихачова Лариса Євгенівна!
|
|
| |
Симха | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Ольга Опанасівна дуже доступно розповіла про проблеми мого захворювання, комплексно провела аналіз і розписала докладне лікування, до цього півроку не могла отримати чіткий діагноз. Чудовий лікар!
|
|
| |
Ульяна | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Як я можу потрапити на прийом до лікаря Ліхачової?
|
|
| |
Флора | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Адміністрація клініки: 094-917-34-22.
|
|
| |
Цветана | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Телефоном Ольги Опанасівни поділіться?
|
|
| |
Zhanna072 | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Ділюся -094-917-34-22.
|
|
| |
Леся1998 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Прийшла на прийом до Міщенко О.О. з больовим синдромом, акуратний огляд, розповіла про причини болю і написала схему лікування. Без зайвих призначень і гори аналізів. Дуже задоволена прийомом!
|
|
| |