Гінеколог Овідіополь
|
|
Констанція | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Овідіополь
Потрібна консультація грамотного гінеколога в Одесі, проходила лікування в Овідіополі - не допомогло. До кого мені краще звернутися в Одесі?
|
|
| |
Лорен | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я вважаю, вам потрібно звернутися до Лихачової Лариси Євгенівни, фахівець вищої кваліфікації, до неї багато хто їздить з Овідіополя, і всі задоволені якістю обслуговування і лікування.
|
|
| |
Христина | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна Міщенко - хороша лікарка, дуже уважна, одразу видно, що професіонал своєї справи. Надалі тільки до неї і буду звертатися, і всім раджу.
|
|
| |
Таїсія | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Лікар Ліхачова - прекрасний фахівець. Я ходжу до неї не перший рік, і моя думка про неї очевидна. Мене все в ній влаштовує. Вона лікарка вищого класу. До пацієнтів ставиться позитивно. У неї все чітко, ясно і структуровано. Вона не засуджує і не призначає зайвого. Завжди все перевіряє ще раз, призначає аналізи. Видно, що лікарка проявляє свою зацікавленість. Я можу її всім рекомендувати.
|
|
| |
Саїда | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна - це лікар з великої літери. Небайдужий до твоєї проблеми, досвідчений, професіонал своєї справи! Лариса Євгенівна підлікувала мене після дуже невдалої операції, заспокоїла і допомогла. Більше не піду ні до якого іншого лікаря. Моя сестра веде в неї вагітність, теж дуже задоволена.
|
|
| |
Клавдія | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Лариса Лихачова - справжній професіонал своєї справи, дуже сильний і грамотний лікар, завжди все у справі, відмінно і швидко підібрано лікування. Чуйна, розуміюча людина і лікар із золотими руками!
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Ольга Опанасівна - великий професіонал, чудова, чуйна і небайдужа людина. Усі призначення грамотні. Головне - видно зацікавленість у людині, бажання допомогти.
|
|
| |
Zinulya | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| У якій клініці приймає Лариса Євгенівна і вартість прийому?
|
|
| |
Саїда | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У клініці "Лікаріум", вартість прийому 600 грн. Контактний телефон - 0634975942
|
|
| |
Svet1 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Можна телефончик для запису на прийом до Ольги Опанасівни?
|
|
| |
Таїсія | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Контактний телефон - 094-917-34-22.
|
|
| |
Мішель | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Ольга Опанасівна - дуже хороша лікарка, виявила всі проблеми і призначила ефективне лікування! Побільше б таких уважних лікарів!
|
|
| |